IMG 8538

RINGER UPP FINLANDSSVENSKA INFLUENCERS!

Skrivet av Isabel Bjon 30.03.2020 | 1 Kommentarer

Nämen tjo på er! Ny vecka = nya möjligheter :) Jag satt igår kväll och kollade några youtube videor och hamnade på Katys get ready with me där hon ringde upp några influencers hon kände, bad dem välja makeup look och frågade några frågor. En riktigt rolig video! Så började jag tänka... Varför gör inte jag en liknande video där jag facetimear några Finlandssvenska influencers, dricker ett glas vin, frågar frågor och låter dom välja min sminkning?! Hur låter detta? Jag tror det skulle vara superroligt. Det blir typ en AW - karantänchatt. Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte känner så många Finlandssvenska influencers personligen. Men det skulle vara superroligt för det! Jag älskar ju att lära känna nya människor - so no problem for me. ;)

Men vem ska jag facetimea? Det tänkte jag att ni skulle få välja! Jag måste ju såklart kontakta personerna i förtid och fråga om dom vill vara med. Men fritt fram att skriva i kommentarsfältet vem ni vill se i min youtube video (Kanske inte Isac Elliot då men haha). Om du som influencer (eller en person som håller på med sociala medier) vill vara med i denna video, skriv i kommentarsfältet, skicka ett DM på instagram (@isabelbjon) eller skicka ett mejl till isabelbjon@gmail.com, så ska vi styra upp det!

På samma gång så kan ni ju skriva här under vad ni skulle vilja att jag frågar dessa social media influencers. Såklart kommer ju the main topic vara karantänlivet, men är det några andra saker ni undrar om era favorit influencers? Skriv då i kommentarsfältet. :)IMG 1205 1

Kommentarer

  • Amanda 04/04/2020 2:00pm (8 månader sen)

    Åh vilken kul idé verkligen! :D

    • Isabel Bjon 27/04/2020 11:29am (7 månader sen)

      Visst? Ska försöka förverkliga den snart! :)

Skriv en kommentar