IMG 8538

RYKTEN OM MIG...

Skrivet av Isabel Bjon 21.11.2019 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Woaw jag är helt överväldigad med känslor och tacksamhet kring videon som jag lade upp igår! Jag gav ju på instastory några exempel på blogginlägg/videor som jag skulle lägga upp och ungefär 80% av rösterna gick till "vad jag egentligen tycker om min kropp". Ämnet kring kroppskomplex och självförtroende har under de senaste åren varit ett svårt ämne att tala om pga min viktuppgång. Jag har inte känt mig så bekväm i min egen kropp, men har heller inte velat visa att jag har ett dåligt självförtroende. Men i denna video så öppnar jag verkligen upp mig angående detta ämne. Det blir väldigt personligt och känslosamt kan man säga. Under 15 timmar så har jag redan fått över 150 visningar, där ni kollat över 20h, vilket är HELT amazing - jag är så tacksam! Men jag ska inte spoila desto mer, ni kan kolla på videon här under.

Jag har ju planerat att jag denna vecka ska ladda upp två videor eftersom jag inte lade upp någon i söndags. Jag kom på att göra en ny "rykten om mig" video, sist blev den väldigt populär så varför inte göra en ny? Första gången jag gjorde det så fick jag dock verkligen fiska ordentligt efter rykten om mig. För folk är antingen för rädda att skriva utan att vara anonyma eller så är de helt enkelt för lata för att göra det. Men ändå vill dom ha en rykten om mig video... Vilket gör jobbet för mig extra jobbigt, men roligt!

Jag tänkte att jag skulle filma in videon imorgon om jag får tillräckligt med rykten. Så glöm inte att skriva ett rykte om mig i kommentarsfältet! Jag tar emot stora som små. Ni kan såklart vara anonyma, så ni behöver inte vara rädda att jag ska "outa" någon. :)

F75E546E DEF0 4E37 95BA D25445602B48

Kommentarer

 • Dont know you 21/11/2019 4:20pm (22 dagar sen)

  Eller så var du helt enkelt inte tillräckligt populär/omtalad att någon ens ville skapa ett rykte om dig? Ifall du inte får in rykten så har du ju uppenbarligen inte gjort tillräckligt med 'avtryck'.

  Ingen skapar ju rykten om en grå mus, tänker jag.

  No offence med detta inlägg eftersom jag inte ens vet vem du är men tanken slog mig bara.

  • Isabel Bjon 21/11/2019 5:21pm (22 dagar sen)

   Hur vet DU om jag är en grå mus/impopulär eller inte om du inte känner mig?
   Sen så är en av mina populäraste videor på youtube när jag svarar på rykten om mig.

   Jag hoppas att du hittar en annat intresse än att sitta och skriva såna här kommentaren till någon du ändå inte känner. Sprid positivitet. God lycka i livet! :)

   Mvh.
   Isabel Bjon

Skriv en kommentar