IMG 8538

SÖNDAG = STÄDDAG (FÖRE & EFTER)

Skrivet av Isabel Bjon 29.09.2019 | 0 Kommentarer

Hallåj på er! Hur har er söndag varit? Min har faktiskt varit riktigt bra. Jag har varit väldigt produktiv under dagen. Eller förutom då jag sov till 12 då hehehe... Men jag har faktiskt städat hela mitt rum, diskat, dammsugit och torkat golven i både mitt rum och i våra allmänna rum (= köket, hallen och  två wc). Man skulle ju inte kunna tro att det tar en lång tid, men hela 3h gick det nog åt. Jag blev ju såklart inspirerad av att ta före och efter bilder tack vare kära Helen Torsgården och hennes instacleaning. ;)

Och jaaaa, det kommer att komma upp en flyttvlogg så småningom haha. Fattar att folk verkligen vill se min lägenhet och få en bättre "feel" över hur jag bor. Men nästa fredag så kommer jag ha en tent i Kommunalrätt, så hinner verkligen inte redigera den före det. Men vi håller tummarna för veckan efter det. Jag har ju ändå bott här en hel månad nu haha.

Men jag ville nu bara titta in här snabbt och för en gångs skull inte skriva ett km långt inlägg. Utan att låta era minds bli satisfied av dessa bilder och berätta lite om dagen. Nu ska jag mealpreppa inför veckan, det blir sötpotatissoppa och köttfärsbiffar, mums! Sen blir det att läsa på tent. Ha en bra fortsatt dag!BeFunky collage3BeFunky collage1BeFunky collageBeFunky collage2BeFunky collage6BeFunky collage5

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar