IMG 8538

TVÅ DAGAR ETT BLOGGINLÄGG

Skrivet av Isabel Bjon 23.09.2019 | 0 Kommentarer

Nämen hej på er! Tänka sig det inte har gått en vecka sedan senaste blogginlägget haha. Idag tänkte jag att jag skulle ge en liten update över vad som har hänt idag och i lördags. Tänkte ju egentligen blogga om lördagen igår, men hade faktiskt inga krafter att ens försöka göra det haha. Så det får bli nu då istället, låter väl bra ändå!

LÖRDAG

I lördags så tog jag en ordentlig sovmorgon, Även fast jag vissa dagar inte har skola eller börjar på eftermiddagen, så stiger jag ändå upp relativt tidigt. Hatar fan det där jävla alarmet haha. Någon annan som snoozar i flera timmar haha? Ja, men jag sov typ till 10, åt frukost i sängen och sen började jag städa mitt rum. Adelina (min kusin) och jag hade nämligen planerat att äta middag på en restaurang på kvällen, så jag ville ändå ha det städat och fint om hon skulle komma upp på en drink före. När jag städat klart var det bara att hoppa i duschen och laga sig klar för kvällen och *wips* så var klockan 6 och Adelina ringde på dörren. Vi tog en drink, snackade lite skit och sen for vi till en Sydamerikans restaurang vid namnet Maya som är i närheten av min lägenhet. Men då vi kom dit var det SMOCK fullt. Liksom det var lördag, ja. Men det var superdåligt väder så jag hade nog inte tänkt mig att det skulle vara så fullt som det var. Men vi satte oss vid baren och drack en stawberry Margarita när vi väntade. Det tog oss dock inte länge innan vi fick ett bord och OMG maten var SÅ god! Till förrätt så beställde både jag och Adelina varsin Calamari talrik (vi hade tänkt dela en, men som ni ser var ju portionerna super små haha). Sedan till varmrätt beställde Adelina lax och jag en Paella men den här gången så var det verkligen ingen liten portion... Åt kanske 1/3 av paellan och bad att få ta hem resterande. Jag tycker verkligen att man kan beställa en doggybag även fast man är på en fin restaurang. Om jag inte skulle tagit hem resterande av paellan så skulle ju restaurangen slängt den. Det är nu 2019, vi måste försöka vara miljövänliga och tänka på jordens carbon footprint. Jag rekommenderar verkligen restaurangen! 8/10 får den av mig. 

När vi kom från restaurangen var vi en aning salongsberusade, vi skulle kunnat åka ute på mera. Men 60€ var nog tillräckligt att spendera på en kväll, så vi båda åkte hem.IMG 1725IMG 1732IMG 1726IMG 1728

MÅNDAG (IDAG)

Idag tänkte jag att jag skulle stiga upp tidig och vara riktigt hurtig haha. Men det gick inte så bra haha. Tror jag ändå kom upp till 8 tiden och började laga mig klar för dagen. Jag hoppade i duschen, satte på en podcast och sedan började sminka mig. Sedan jag till skolan gå. Jag hade dessutom ett väldigt lååångt ISP-samtal med min professor idag haha. Nämen det blev lite förseningar och så. Men när vi väl kom till ISP-samtalet så diskuterade vi om min skolgång och vilka kurser jag skulle ta detta läsår. Vi diskuterade även lite om praktik jag förhoppningsvis kommer ha i sommar och dessutom magisterstudier.

När vi var klara med det så gick jag raka vägen hem och lade mig i sängen. Funderade över om jag skulle sova eller laga mat, men jag var alldeles för trött för att laga mat. Så jag låg ungefär en timme och bara kollade youtube videor samt scrollade på instagram. När jag äntligen hade fått lite energi, så hoppade jag upp ur sängen och lagade lite bananpannkakor. MUMS måste jag verkligen säga. Jag toppade bananpannkakorna med smält mörkchoklad och cashewnötter. Riktigt gott mellanmål! 

Efter jag har publicerat detta blogginlägg så ska jag öppna ett paket jag fick hemlevererad nyss (mera om det får ni se på onsdag). Sedan svara på lite mejl, städa, diska, vattna plantor, tvätta och laga mat. En helt vanlig dag helt enkelt. Hoppas ni har en bra fortsatt kväll!IMG 1870IMG 1886IMG 1868

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar