IMG 8538

VECKANS PLANER I VASA & LUNCH PÅ HEJM

Skrivet av Isabel Bjon 02.03.2020 | 0 Kommentarer

Hej på er! Ni som följer mig på instagram (vilket ni verkligen borde göra @isabelbjon), så vet ju att jag är i Vasa nu i en vecka. Jag hade på torsdag och fredag tenter i medie- och offentlighetsjuridik och introduktion till socialpsykologi, så efter fredagens tentamen packade jag, städade lite och hoppade på tåget till Vasa. Här möttes jag då av varma smörgåsar och godis, mums! Under helgen hände det inget speciellt dock.

Men jag tänkte att jag skulle berätta lite vad jag har för planer den här veckan då jag är i Vasa (känns som jag är här hela tiden lol). Borde väl egentligen göra dessa inlägg på söndagar men whatever haha.

Idag så hade jag planerat att vara riktigt produktiv, men jag hade glömt mina mediciner hemma i Helsingfors. Så min natt bestod utav mardrömmar, sömnparalyser och en riktigt häftig halsbränna. Så jag valde att sova ut idag och ta det lugnt på morgonen. Elin hade ledig dag idag, så vi bestämde oss för att dra till Hejm för att äta lunch. Jag har riktigt länge velat åka dit, eftersom det tydligen är super populärt, and I get it. Inredningen var mysig, personalen trevlig, utsikten OTROLIG, snabb service men maten var väl sisådär. Lite vad man förväntar sig av husmanskost. Men Hejm får ändå en 7/10 av mig! Middagen är säkert mera exklusivt. :) Men nu ska jag försöka komma ikapp med min to do list!IMG 1179 1IMG 1185 1IMG 1197 1IMG 1184 1IMG 1189 1IMG 1178 1IMG 1175 1IMG 1186 1Men nu till veckans planer. På tisdag och onsdag har jag faktiskt ingenting på schema, så om någon vill ses eller göra någonting, hit me up! Men jag kommer antagligen fortsätta med min oändligt långa to do list under dessa dagar och förhoppningsvis skapa mera kontent åt er. Jag och mamma har planer på att filma en video där jag försöker hitta så många och så snygga plagg som möjligt från loppis för 50€, låter det som någonting ni skulle vilja se?

På torsdag har jag däremot mycket planerat. Jag har både en läkartid och en tandläkartid, för mina tänder ser riktigt hemska ut nu för tiden. Jag hade ju säkert 4 olika tandställningar mellan åldern 12-18, men sedan när mina visdomständer kom fram (jepp, jag fick alla fyra) så har mina tänder flyttats på sig väldigt mycket och jag är verkligen inte bekväm över hur dom ser ut mera. Så det ska vi reda ut! Antagligen kommer jag vara tvungen att operera bort visdomständerna, sedan vänta och se ifall mina tänder återgår till sin "naturliga" form igen för att sedan bestämma ifall tandställning behövs eller inte. På kvällen så har Sevendays ett event på Wasa Cinema Bowling som jag ska på, så det ska verkligen bli roligt! Efter sist då jag ändå presterade ganska bra i bowlingen, så har jag lite mera självförtroende, så jag hoppas vi kommer ha riktigt roligt. :DIMG 1214 1På fredag har jag inget planerat på dagen, men på kvällen tänkte jag, Amanda och eventuellt Ella gå ut på stan och ta en drink eller två. ;) Oftast blir det ju att vi bara chillar och sedan åker hem. Men det börjar vara ett tag sedan jag faktiskt var ut och festade så man vet aldrig!

Resterande av helgen har jag heller inga planer, åker väl troligtvis hem på söndag. 

Ha en superbra fortsatt dag! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar