Isabel JarnstromStyle and Beauty Blog

Styling Class Part I

Skrivet av Isabel Järnström 03.06.2019

Styling Class Part I: Blazer 

I Styling Class bemästrar du konsten att styla ett trendplagg. I Part I introducerar jag Blazern till din SS19-garderob. 

Blazern är ett tidlöst statement-plagg som hängt med i otaliga säsonger och känns extra het SS19! Den besitter en enkel elegans som lätt kan förstoras eller tonas ned beroende på de stilval du introducerar den till. Blazern är också ett uttrycksfullt nyckelplagg med förmågan att smälta in i vilket sammanhang som helst - som partylook, work wear, till AW:n eller som reseoutfit - you name it! 

Namnlos design 2

- Tänk T-shirt - 

Känns blazern för extravagant till vardags? Styla blazern med en vanlig t-shirt för att anamma en nedtonad och ledig look. Gärna en tröja med tryck eller en detalj för att slippa ett tråkigt uttryck. Stylingen gör sig bäst i kontorsmiljö, men passar även till en shoppingtur på stan.

- Välj Rätt Material -

Undvik känslan av att vara överklädd med att vara noga med materialval. En blazer i ull eller manchester gör sig casually chic utan att dra till sig lika mycket blickar som en blazer i ett mera glansigt material.

- Var Kreativ -

Låt aldrig ett visst plagg begränsa din styling. Var lekfull och kreativ - tänk annorlunda! Ett exempel är hur jag stylat looken på bilden - jag bär t-shirten bak och fram! Blir jag trött på looken svänger jag på tröjan och har plötsligt en helt ny look.

 

Dela med dig! Hur stylar du din blazer? 

 

 


Hårtrend: XXL

Skrivet av Isabel Järnström 16.05.2019

Säsongens hetaste hårtrend stavas XXL, där extravagans är ledordet för de håraccessoarer som stulit uppmärksamheten från modet på catwalken. Istället för att gömma undan monotona hårspännen bland hårlockarna ska du gräva fram allt som sliter folks blickar till håret - tänk strass som gnistrar, hårklämmor i skinande metall, prydliga fjädrar, eleganta pärlor, nätta diadem och scarfar som sluter sig om hårslingorna. Namnlos design


TRENDSPANING: SS19 ACCESSOAREN

Skrivet av Isabel Järnström 15.04.2019

Ankelsmycket har gjort en stilfull comeback inför SS19! Länken gör sig präktig mellan stilrena sneakers och vadlånga vida byxor där den utgör en parant bråkdel för den som vill anamma den city chica looken. Vare sig länken består av polerade snäckor, gnistrande stenar eller glänsande guldkedjor så tar den upp en liten men utmärkande yta i vårens accessoarspel.

Namnlos design

Trendspaning: tre trender i en look! Sneakers + socks & sneakers combo + ankelkedjan!


SS19 SEASON ESSENTIALS

Skrivet av Isabel Järnström 30.03.2019

My SS19 season essentials! Ankle boots and belted bags become staple pieces. The colour palette is dramatically black with splashes of neon colours. Oversize silhouettes play their part when it comes to shape. A look that dates back to the subcultural 90s (a fashion decade I adore) but with a contemporary edge to it.

On another note: I forgot to include the bucket hat. The bucket hat is a MUST-HAVE to fulfill my ultimate style agenda for SS19! And I'll take the hat in black, please.

SS19 Style

/ Zip Detail Cargo Pants / Printed Hoodie / Studded Belt Bag / Ankle Boots /


Out of Office

Skrivet av Isabel Järnström 14.03.2019

styleby


SUNDAYS.

Skrivet av Isabel Järnström 24.02.2019

 

34

 


ISSUE #54

Skrivet av Isabel Järnström 23.02.2019

12


Style File

Skrivet av Isabel Järnström 21.02.2019

 

Namnlos design 1Namnlos design


YOU GON' BE THE ONE

Skrivet av Isabel Järnström 26.01.2019

 

Namnlos design 2

 

 

Blazer [vintage] / Filippa K

Diamond choker / Glitter


Heart Cold For Everyone But You

Skrivet av Isabel Järnström 10.12.2018

Namnlos design