headerr

Hur pigga upp sig själv höstmörkret?

Skrivet av Isabelle Härtull 14.10.2019 | 0 Kommentarer

03560E5B C255 4006 98DE BDDE938912DFNu när hösten är här och den största tiden av dagen består av mörker så blir jag lätt nedstämd, otaggad och på dåligt humör. Jag tror att alla mår bättre av solljus, liksom om solen skiner när jag vaknar så blir jag automatiskt pigg och glad och det känns redan då att dagen kommer att bli bra. Jag tänker varje grå dag hur jag kan pigga upp mig själv de dagarna när jag inte alls hittar glädjen pga vädret, oftast brukar jag välja att ha mysdag och kolla massor av någon serie och bara sitta i soffan de timmar då Lykke sover, men det håller inte alls i längden.

Mina bästa tips just nu är:
IMG 0105

Städa.
Du kommer inte ångra dig, visst kan det vara tungt att ta tag i det och faktist städa men känslan efteråt är ju underbar. Även om det blir stökigt av leksaker och hundhår överallt här hos oss så är det alltid värt det. Man är mycket piggare och mer välmående i ett städat hem!

Lyssna på en ny podcast.
Alltid om jag ska göra någonting har jag en podcast på i telefonen, det känns som att allting går lättare och snabbare när man har något att lyssna på. Jag har en ny favoritpodd, HYPAT! Äntligen en ny podd som jag gillar, har försökt flera gånger att börja lyssna på något nytt men det har inte fått mig på fall haha. Jag blir så glad och peppad på att göra så många saker när jag lyssnar på Jennifer och Julia, så framgångsrika och duktiga tjejer! Recommend recommend. Podden hittar ni här.IMG 0059Gå ut.
Varje dag går jag på en vagnpromenad när Lykke ska sova, att få frisk luft är ju inget annat än bra så det säger ju sig själv. Inte alltid roligt att gå ut om det regnar men en liten stund skadar ju inte + så är det ju massor av fina färger överallt när det är höst.

Gör nya recept.
Jag är nu inne i en period när jag bara googlar nya recept hela tiden, vill tillaga dem alla men än så länge har jag bara gjort ETT?! Ska sätta upp som ett mål att faktist göra recepten jag sparar, får se hur det går! Jag uppdaterar er.IMG 5930

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar