headerr

Julfrukost i saluhallen

Skrivet av Isabelle Härtull 17.11.2019 | 1 Kommentarer

IMG 0320Igår var det tidig väckning, redan klockan 7 vaknade jag och började fixa till mig inför dagen. Klockan 8 väckte jag Lykke och hon åkte till sin farmor och farfar för att vara där "hela" dagen, körde sen in till stan för att gå på event i saluhallen. Extra roligt denna gång var att det var ett öppet event, alltså inte bara bloggare, även andra micro influencers var inbjudna! 

Vi fick starta vår lördagsmorgon med ett snyggt uppdukat julbord, massor av goda delikatesser. Det berättades om saluhallens historia och vilka företag som finns där nu.
I nedre hallen tar pentik upp den större delen, där finns massor av fina inredningsprylar, gardiner, dukar och olika sorters glöggar och geléer osv. 
IMG 0294I saluhallen finns nu åtta stycken företagare, det är mysigt och ombonat i hela hallen tycker jag. Ett lugn som inte finns i något av de andra shoppingställena i stan, runt julen är det extra mysigt och det fick vi känna igår när det spelades dragspel och julbelysningen var uppe. Det finns både restauranger och caféer, kött, fisk och ostar och massa annat gott. Mina personliga favoriter är bistro, en salladsrestaurang och Lilla Entrén som är ett litet fint café med massor av hemgjorda bakverk. IMG 0304IMG 0318IMG 0301IMG 0329

Kommentarer

  • Rebecca 18/11/2019 8:20am (2 år sen)

    De va mysigt att du kom! :)

Skriv en kommentar