headerr

Lykkes utveckling, gym och vakna nätter!

Skrivet av Isabelle Härtull 28.01.2020 | 0 Kommentarer

En vecka helt utan planer är vad detta är, nästa vecka har jag dock någonting inprickat i kalendern varje dag! Ska äntligen då till frisören eftersom min förra tid blev inställd, ser framemot att fräscha upp mitt hår fastän jag inte har någon aning om vad jag ska göra med det, tips? Sen ska jag även jobba några dagar, superroligt.

Denna veckan ska vi antagligen mest vara hemma, ska försöka få in några gymtimmar när det passar. Hade aldrig trott att jag skulle se fram emot att gå till gymmet och sen längta tillbaka direkt man sätter sig i bilen och kör hemåt?! 
traningsbrillorAnnars här hemma har det hänt mycket i Lykkes utveckling, hon ställer sig upp varje tillfälle hon ser, dock kommer hon inte ner hehe och då blir det skrikfest en stund.. Hon har också vägrat sova så vi har varit vakna ungefär mellan 00-04 flera nätter. Efter flera tips i en facebookgrupp så flyttade jag in hennes säng i eget rum (som jag förövrigt målat om mitt i allt??) och provade natta henne i egen säng och inte i famnen, lyckades efter 1 1/2 h! Första gången på nästan ett år som hon somnade utan vaggande, haha jag är så stooooolt!
lykkex2sangIMG 0897

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar