headerr

Ögonblick från den senaste tiden!

Skrivet av Isabelle Härtull 07.11.2019 | 0 Kommentarer

Eftersom min vecka inte har varit händelserik alls så visar jag "lite" bilder från "senaste tiden". Även om det bara är torsdag så känns det som att det redan är söndag haha. Ikväll är den enda händelserika dagen, event på Niska med sevendays bloggare! Berättar mera om detta sen.

Here we go!

IMG 0217→Hittade en ny halare (eller som det egentligen heter "overall") i Lykkes garderob, har köpt den för flera månader sen och glömt att vi hade den haha. Passade perfekt!

IMG 0191→Drack årets första glögg, eller ja kanske inte första hihi. Älskar glögg! Älskar allt med julen.

IMG 0182→Stekt köttbullar, liksom vem är jag ens? Jag hatar (ja jag vet att det ordet inte används när det gäller mat) ju hemgjorda köttbullar. Men där stod jag en dag med världens cravings och de blev ändå rätt bra i slutändan. Vuxenpoäng! Ka Ching!

406F48E1 EC1A 46B1 90AA 2DEFEB550DDF→Luna har fått en vinterjacka! Hon fick en en muskelskada som kallas "vattensvans" i somras när hon simmade i kallt vatten, nu efteråt är det tydligen vanligt att det återkommer vid kyla eller drag. Fastän det bara var -3 ute så var det för kallt för henne. Hoppas på det bästa nu med jackan!

IMG 7869→Vi har myst varje dag i mjukiskläder, fråga inte vad Lykke gör för det vet inte jag heller..? Hon har också lärt sig att ta sig framåt, så snart går det undan. Äntligen!♥

IMG 0227→Vi går på promenad varje förmiddag eftersom Lykke då ska sova, och vad jag älskar hösten har jag kommit på! Det är ju så fint, inte mycket snö, påfruset, allting ser fint ut och luften är frisk men kanske lite för kall ibland. Något som också är på sämre sidan är ju att man fryser hela tiden + man måste skrapa bilrutorna.. Annars finns det väl inget att klaga på eller?

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar