headerr

Pepparkakshus, shopping och sömnlösa nätter

Skrivet av Isabelle Härtull 14.12.2019 | 0 Kommentarer

Denna veckan har ju gått så fort! Jag har inte riktigt hunnit med och jag minns ärligt inte allt vad jag gjort om jag inte kollar tillbaka på bilder från veckan, så är det alltid, vet inte vad som hänt.

Lykke är inne i en period där hon lär sig massor, hon har lärt sig att krypa, ställa sig upp på knä, sätta sig själv och börjat matvägra, alltså både bra och dåligt. När hon är i en sån period så gör hon även dessa saker hela nätterna, snurrar runt och sätter sig så det blir inte många timmar sömn för någon av oss vilket resulterar i att man är dödstrött nästan hela tiden. Det är tungt både fysiskt och psykiskt att orka med när hon har dessa faser men försöker så gott det går. IMG 9783Har fått in något gympass och trodde jag aldrig skulle säga detta men det är så kul och avkopplande att gymma, känner mig redan piggare, friskare och ser lite lite resultat hehe. 

I torsdags hade jag och Micaela julkväll, vi gjorde pepparkakshus och lussekatter. Dock är jag inte alls nöjd med mitt hus (dels för att det gick sönder och blev skitfult) så jag tänker göra ett nytt haha, perfektionisten i mig kan inte släppa att det inte blev bra! Bilden är från fjolårets minihus som jag blev såå nöjd med, hade behövt spara dem tills i år haha. 6LYT3rO1SRi7VrBCrEBvgHar även hunnit med den sista julshoppingen och jag vill så gärna ha denna jackan, men det som hindrar mig är att jackan för kidsen är ju dubbelt så dyr som denna.. Så jag får nöja mig med mina andra jackor haha.6B27CB40 A44B 4C2A 9511 033954906A61

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar