headerr

Svenska serier & filmer du måste se!

Skrivet av Isabelle Härtull 15.11.2019 | 1 Kommentarer

Jag älskar svenska filmer och serier och det finns ju en speciell känsla över att se en svensk film/serie. Jag tänkte tipsa om mina favoriter som alla måste se, många har nog sett dem redan men varför inte kolla igen?

Vi börjar med:

Solsidan

Alla har nog sett solsidan tror jag, det går ju inte att missa eller? Dessutom kommer ju säsong 6 på tv nu varje söndag, annars finns det att ses på yle arenan. Det ska komma åtminstone 2 säsonger till och hur glad är inte jag då?? Detta är min serie jag sträckkollar just nu, från säsong 1 till slutet och sen om igen, varje dag. Jag älskar alla skådespelare som är med, en speciell favorit är familjen Schiller, det är nog för att man får leva sig in i lyxlivet. Solsidan TV4.SE ProgrambildFortsätter med.. 

Sunes jul

Helt annat än det föregående tipset, min favorit julkalender of all time. Det bästa av det bästa. Det är ju ingen jul utan att kolla på Sunes jul? Ärligt så kan jag varje avsnitts repliker nästan utantill men kollar den ändå varje år flera gånger. Ett avsnitt är bara 10 minuter så man kan lätt kolla flera i rad utan att skämmas haha. Serien släpptes 1-24 december 1991, därför är den inte bästa kvalitén men det är ju förståeligt. Har du inte sett Sunes jul så ska du kolla det före julen för att få riktig julstämning! Det finns ju flera nya Sune filmer men det är inte alls samma sak när det är nya skådespelare..sunes jul 1960x1030 c Nästa blir.. 

Ted - för kärlekens skull

Detta är en film jag tycker alla ska kolla, även om du aldrig ens hört en Ted Gärdestad låt. Denna film kollade jag 2 gånger på bio och ja, det var värt pengarna båda gångerna. Efteråt var jag fast i hans låtar, det är en superbra film jag verkligen rekommenderar. Många kanske tycker att den låter tråkig? Men döm inte boken efter omslaget ;) Har du inte sett denna film så tycker jag att ni/du kollar den ikväll på fredagsmyset! 2051f409fcc54133aeb4b6ae1c173cfe compressedTill sist tar vi...

All inclusive

Jag tror inte många har sett denna filmen? Åtminstone jag hade aldrig hört om den förut men nu har jag sett den flera gånger det senaste året. Filmen kom ut 2017. Det handlar om 2 döttrar som åker iväg på resa med sin nyskilde mamma, sen får ni se resten själva hehe. Det är en rolig, lättsam film. Jag tror jag gillar filmen för att jag verkligen tycker om Suzanne Reuter som är huvudrollen, hon spelar bra i alla filmer och serier hon är med i, hon är också min favorit i Svensson Svensson som för övrigt är en serie som ni också ska se om ni inte gjort det redan ;). Recommend Recommend. 1519985036 9f0a343bb0b8809f203001516b8ef2df37fafd77

Kommentarer

  • Sofia Donner 15/11/2019 7:59pm (2 år sen)

    Tack för bra tips! :D Tipsar dig om svenska serierna Älska mig och Heder! SÅÅÅ BRAAAA!!

    • Isabelle Härtull 16/11/2019 4:21pm (2 år sen)

      Ska kolla dem! :D

Skriv en kommentar