headerr

Uppdatering och mörka tider.

Skrivet av Isabelle Härtull 21.02.2020 | 0 Kommentarer

Bloggen står stilla ett tag som ni säkert märkt och det kommer den få göra ännu lite till, fick bara feeling för ett inlägg just nu!


Jag har inte riktigt någon ork för att göra någonting alls, mest ligger jag bara i sängen och kollar gossip girl de timmar som Lykke sover sin dagsvila, sen går jag igen och lägger mig före 22 varje kväll vilket inte är likt mig.. Varje dag känns tung och det är därför jag inte uppdaterar här alls men jag ska försöka att inte känna någon press. Men vi hörs i ljusare tider haha!

 

En liten uppdatering bara om vad som händer:

  • Vi har firat alla ♥ dag på Pancho villa, det blev Lykkes första gång på en "riktig" restaurang och det gick jättebra, dock ganska mycket mat hamnade på golvet haha.
  • Har också hunnit besöka frisören två gånger inom bara några dagar men nu är jag äntligen nöjd! Sen har jag också hunnit med lite shopping osv. 
  • Jag har fått möjligheten att jobba några skiften vilket är jätteroligt, har också fixat min ena praktikplats som börjar snart.
  • Lykke börjar snart dagis och vi försöker förbereda så mycket som går inför starten, har inskolning om två veckor och sedan börjar hon på riktigt, så nervööös!! Men jag tror nog att hon kommer trivas så bra!

IMG 33143DDF90DB 1063 4EFC A5DF 1E2F76662316IMG 3045IMG 2987

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar