DSC 200

Färgklick

Skrivet av Sofia Svevar 20.04.2020 | 1 Kommentarer

När jag skriver blogginlägg lyssnar jag oftast på meditationsmusik. Oftast meditationsmusik som jag känner att jag behöver för stunden, men ibland också musik som jag vill skall framhävas i ett inlägg. Det kan vara allt från att rensa energier, positivt tankesätt, glädje, hopp, lugnande eller upplyftande.. Det finns så många olika varianter att välja mellan.


Den senaste tiden har jag lyssnat mycket på meditationsmusik som höjer kreativiteten och "artisten" i mig själv. Detta är en del av mig som jag försöker få att blomma ut just nu. Eftersom det betyder så mycket för mig att jobba kreativt.

I yngre år skulle jag hetsat fram saker jag vill göra. Det skulle hända med detsamma. I dagens läge försöker jag sakta men säkert trippa på tå, smyga och titta långsiktigt framåt. Saker som jag trivs med, vill jag skall finnas i min vardag i stort sett varje dag på något sätt. Därför försöker jag sätta små färgklickar av kreativiteten för att sakta nå mina mål. Varför hetsa? Jag har hela livet framför mig att lära mig nya saker, ta in det och därefter jobba med de tidsfördriv jag tycker om.

Sakta och försiktigt. Njuta av stunden. Det är ju också en variant av färgklick.

Kommentarer

  • Sandra Neuman 21/05/2020 9:59pm (9 månader sen)

    Älskar redan din blogg!! :D Jag satt nyss på halmen i trädgårdslandet, i kvällssolen och tillverkade en stomme till ett begravningshjärta. Och där kändes det som att det är så här jag ska jobba, utan att stressa fram binderier.

    • Sofia Svevar 22/05/2020 9:40am (9 månader sen)

      Nämen, tack Sandra! Vad glad jag blir! Vad skönt att det känns rätt för dig :)

Skriv en kommentar