DSC 200

I en annan dimension - Andevärlden

Skrivet av Sofia Svevar 02.06.2020 | 2 Kommentarer

Andra sidan är ett ställe i en annan dimension - andevärlden. Där får våra anhöriga träffa sina nära som de levt med i tidigare liv. Anhöriga som finns i andevärlden har ingen fysisk kropp (därav varför vi inte kan se dem), men de har känslor och god intuition och det är därför de kan hjälpa oss här i jordelivet.

DSC 0014

På kvällarna eller nätterna när vi är om mest avslappnade är vi också som mest öppna och då passar de på att komma och hälsa på oss. Det kan vara att man uppfattar en skepnad, att någon sätter sig på sängen, att någon stryker dig i håret, att tv:n slår på.. Om blicken alltid dras mot t.ex. sovrumsdörren eller ytterdörren eller kanske någon annanstans - då är det troligt att någon från andevärlden är och hälsar på. Då beror det bara på hur öppen man är för det spirituella och hur medial man är, som gör att vi kan se dem, uppfatta dem, ta emot signaler och även höra röster och ljud. 

Våra anhöriga hjälper oss när de ser att vi har problem eller behöver vägledning. Då kan vi se dem som ljussken, vi kan höra dem säga något, vi kan höra ljud (fotsteg, slammer, dörrar som öppnas), se lampor börja svänga runt i rummet, saker flyttas och så vidare. Om vi inte tror på andevärlden och blir mer och mer medveten av vad som händer runtomkring oss i samband med en bortgångens närvaro, kan dessa saker som vi uppfattar hända runtomkring oss, bli starkare. Andevärlden försöker ta kontakt. 

Om du märker att det är något som söker din uppmärksamhet, så var vänlig och tacka för besöket och uppmärksamheten, det kan göra att den som hälsar på blir lugnare för nu vet hen att den är uppmärksammad. Om du är osäker vem det kan vara som försöker kontakta dig så går det att ställa frågan "Vem är du?", antingen får man en mental bild av någon som gått bort, eller så får du ett svar.. Det kan vara t.ex. en röst eller kanske t.o.m. en sång som påminner om en bortgången. 

Känner man ett obehag och tycker att det är jobbigt, så är det alltid skrämmande i början eftersom detta är något "som inte borde finnas". Allt nytt är skrämmande. Man kan själv säga att man vill att anden skall lugna ner sig eller sluta väsnas. De lyssnar alltid. Och kommer oftast med mycket värme och kärlek till oss. 

Om man däremot känner ett ordentligt obehag - man börjar få knuffar, det känns som att man går in i en vägg när man kommer hem eller om det händer något som inte känns rätt. Kontakta då ett medium för hjälp och vägledning. De brukar oftast göra husrensningar, hjälpa över en bortgången som "fastnat" och prata dem tillrätta. 

 

Och kom ihåg: Vi uppfattar andevärlden på olika sätt. Vi kan vara mediala från små, det mediala kan kontakta oss i vuxen ålder och det kommer med olika slags kraft. Alla behöver inte känna och höra andevärlden likadant. Vi är alla olika. Även när det kommer till andevärlden. 

Kommentarer

 • Sandra Neuman 02/06/2020 8:02pm (38 dagar sen)

  Hur är det om man verkligen vill vara öppen för andevärlden, är man det då?

  • Sofia Svevar 03/06/2020 9:46am (37 dagar sen)

   Jag tror att du har det i dig om du säger att du verkligen vill vara öppen för det spirituella. Har du en bra intuition? Isåfall är du också öppen för andevärlden. Börja läsa böcker, titta på "Det okända" och gör andevärlden mer medveten i din vardag, då kommer du också automatiskt kunna öva upp din medialitet. Medialitet fungerar på samma sätt som att öva upp sin kondition: Om man övar blir den bättre, och släpper du på det och glömmer bort det, så försämras det. Berätta gärna om du är med om något eller om det är något du funderar över! Hjälper så gott jag kan! <3

 • Nina 03/06/2020 10:17pm (37 dagar sen)

  Skulle vara intressant att höra om sånt du varit med om själv.

  • Sofia Svevar 04/06/2020 2:02pm (36 dagar sen)

   Det finns redan några händelser som jag tagit upp här. Kolla tillbaka i kategorin "det spirituella" så finner du dem! :)

Skriv en kommentar