DSC 200

Jag födde barn inatt

Skrivet av Sofia Svevar 03.12.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Det står att klockan är 01:20. Vad hände nyss? Yrvaken går jag upp till toaletten. Ser mig omkring. Alldeles mörkt. Inga andar i syne. Verkar som att alla sover. Till och med vår arbetande man på utsidan. Han är förstås tillsagd att vara lugn om nätterna. Så det har han blivit duktig på.

Men vad hände nyss, ja? Jag drömde att jag födde barn. Aldrig hänt mig förut. Kommer ihåg att jag tänkte "lätt som en plätt" i drömmen, så tydligen en väldigt lätt förlossning.

Detta med drömtydning slog mig sedan på morgonen när jag vaknade igen. Jag MÅSTE kolla upp vad en förlossning innebär.

"Drömmen om en lätt förlossning symboliserar kreativitet och och stor framgång i framtiden. Du kommer att få vara kreativ och visa dina egenskaper och potentialer för världen. På grund av detta kommer du att bli belönad och du kommer att njuta av allt som förväntar dig i framtiden." (valgorande.com)

Wow, detta känns verkligen som att det hör hemma hos mig. Jag har blivit mera kreativ igen, och börjar sakta men säkert hitta tillbaka till den kreativa själ jag en gång varit. Att måla, fotografera och att dikta, börjar falla så enkelt för mig igen. Det känns helt underbart. Hoppas att drömtydningen stämmer! (Jag får väl återkomma om drömmen och se om det stämde sedan...)

Drömde du något intressant inatt?

Snapchat 398653789

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar