DSC 200

Numerologi och ditt personliga år

Skrivet av Sofia Svevar 27.03.2021 | 0 Kommentarer

Numerologi - en plan över våra liv och ett sätt att se hur det kommande året kommer att se ut. Ett intressant verktyg som kan leda oss fram i livet och för att få en förståelse när det är rätt tid att göra saker. Denna livscykel uppstår när du föds och fortsätter nio år framåt, och sedan börjar det om igen. 

numerologi rakna ut ditt odestal 682x336(Lånad bild från tarotguiderna.se)

Var i livscykeln befinner du dig nu? Här tar vi reda på svaret!

För att börja behöver du först räkna ut till ett ensiffrigt tal genom att addera ditt födelsedatum, månad och det nuvarande året. Om jag tar mitt födelsedatum som exempel skulle det se ut så här: 

27.6.2021 = 2+7+6+2+0+2+1 = 20 = 2+0 = 2

Mitt personliga år blir då nummer 2. 

 

 Här nedan kan du sedan läsa om ditt kommande år: 

Personligt år 1: 

Du befinner dig i början av en ny, nio år lång cykel. Nu gäller det att börja så frön och börja planera för framtiden. Vad vill jag? Vad behöver jag? Saker som planeras och påbörjas här sätter grogrunden för de nio kommande åren i din livscykel. Det kan vara bra att släppa på gamla saker i denna cykel som pressar på mentalt, för att få fröet att börja växa och bli till liv. Här gäller det att börja stå på egna ben och tro på dig själv att du klarar av saker som kommer i din väg!

Personligt år 2:

Detta år går ut på att du samarbetar med andra för att utveckla det du påbörjade förra året. Även att du fortsätter att följa de planer du satte upp. Det där fröet som såddes förra året har börjat gro, men behöver tålamod och mer tid för att det skall fortsätta växa. Det kan uppkomma hinder på din väg men låt tiden ha sin gång och fundera om det kanske finns något som du kan bli bättre på eller utveckla under tiden?

Personligt år 3: 

Du börjar se fröet växa. Äntligen byts förra årets långsamma takt mot en mer ivrig och fartfylld tillväxt. Du känner en ström av skapelse och fantasi, idéer kommer flygandes som på räls och den sociala vänkretsen blir mera fartfylld. Du vill njuta av livet och vad det har att bjuda på - Men kom ihåg att stanna upp för en andningspaus också! 

Personligt år 4: 

Idéerna som flödade förra året är det dags att ta tag i. Det är nu du skall ta tag i det du tänkte på och förverkliga dina drömmar. Det är ingen dans på rosor, det kan hända att du behöver anstränga dig och arbeta hårt för att nå din dröm. Planering och strukturering fungerar bra! Eftersom du behöver jobba hårt för att nå belöning, är det extra viktigt att du också lyssnar inåt. Vill man bygga en stabil grund för framtiden behöver man vila emellanåt! Ta stöd av familjen!

Personligt år 5: 

Eftersom förra året bestod av mycket arbete är det nu det lättar. Nu kommer ett år som är fyllt med spänning och äventyr. Detta år en bra tid att bryta dig loss från situationer eller personer som håller dig tillbaka. Njut av livet medan förändringar sker i en bättre riktning!

Personligt år 6: 

Detta år innebär vanligtvis större ansvar och ett fokus på dina nära och käras behov. Det är ett år där du kan glömma dig själv lite grann och tänka mer på dem du håller kär. Du har slitit mycket det senaste året, så nu är det tid för frid, harmoni och gruppaktiviteter! 

Personligt år 7: 

Förra året bestod mycket av att ta hand om nära och kära. I år är det dags för att lyssna inåt och lita på din intuition! Analysera tankar och reflektera. Det är en bra tid att satsa mer på meditation, eller kanske lära sig att meditera om du aldrig gjort det? Den oro och hopplöshet som den senaste tiden har varit aktiv för dig, bör bytas ut mot en större tillit. Tro på dig själv och tro på att det som är meningen att ske kommer skänka dig en större betydelse!

Personligt år 8: 

Vad hade för planer i början av livscykeln? Kan du känna att de frön som du sådde har grott till vackra alster? Har du skött dessa frön så bra att du kan börja skörda dess framgång? Även om du närmar dig en viss framgång, är det viktigt att ta viktiga beslut och fortsätta jobba vidare på det. Ge inte upp och kom ihåg att hålla balansen så att du klarar av att stå på båda benen!

Personligt år 9:

De planer du satte upp i första livscykeln kan nu ge belöning. Även om du känner av belöning är detta också året när du behöver avsluta ogjorda saker som inte är fullbordade. Du kan också behöva lämna människor som inte längre behövs vara kvar i ditt liv, för att ge plats åt nya människor som ger dig mera. Detta år ger dig även belöning i kärlek och en större förståelse, men även ett resultat som kan skänka en bättre ekonomisk ställning. Detta år ger fulländning innan det är dags att börja om från den första livscykeln igen!

 

Stämde numerologin för dig? Eller fick du kanske ta dig en funderare kring vad du egentligen borde koncentrera dig mera på i år? 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar