Jenna Matintupa

Agnes dop

Skrivet av mamabitesback 19.07.2016 | 1 Kommentarer

Nu ska vi ta en titt på dopet. Det blev en så lyckad fest och allt gick verkligen precis som det skulle. Eller okej vi glömde duken att torka huvudet med (torkade med en spytrasa, hehe) men annars gick allt precis som det skulle! Det blev strålande väder och Agnes var nöjd genom så gott som hela festen.

Så här följer nu en hel drös med bilder från Agnes fina fina dag.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Dopet hade vi på killens föräldrars landställe. Ceremonin nere vid äppelträden och sedan bjudning inne och ute. Klänningen som Agnes hade är från 1924 och har använts av fyra generationer och har använts vid 15 (om jag räknat rätt) dop. Runt halsen hade Agnes killens dopbricka, två hjärtan som jag fått när jag var liten och så bar hon en dopring som hon fick av sina faddrar.

Vi bjöd på smörgåstårta, sallad, currysiksnittar, fudgebrownies, muskotsnittar och tårta. Hon fick en himla massa fina gåvor och vi är så tacksamma över alla som hjälpte till och som kom för att uppvakta Agnes. 

Dagen kunde inte ha blivit bättre! 

Kommentarer

  • Marias Memoarer 20/07/2016 10:18am (6 år sen)

    Så fint ni fixat, och härlig tårta! :) Smörgåstårtorna ser också mumsiga ut!

Skriv en kommentar