Jenna Matintupa

Agnes första självständighetsdag

Skrivet av mamabitesback 06.12.2016 | 0 Kommentarer

Nu sitter vi nerbäddade i soffan framför slottsbalen och Agnes sitter på golvet och plockar våra dvd:er ur tv-tason. Finlands 99-åriga födelsedag har vi inte firat speciellt mycket. Jag fick sovmorgon på morgonen och sov gott till 11 medan de andra två i hushållet skötte sitt. Skönt att få sova i fred för en gångskull. Händer inte så ofta när eftersom den lilla damen nu för tiden sover alla nätter med oss.  Nå hur som helst, på eftermiddag åkte vi in till stan och promenerade i det iskalla vädret.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Nu är planen att se på balen och sedan fortsätta på vårt Harry Potter-maraton som vi har på gång. Traditionen att baka pepparkakor idag skippade vi (jag). Förra året när jag skulle baka pepparkakor var jag jättegravid och som killen sa tidigare idag: "Det var säkert årets sorgligaste dag". Hade dålig deg, lite tålamod och överlag otur med bakningen så suget efter att baka i år var inte så stort. Plus att Agnes inte är speciellt brydd. Nästa år kanske hon tycker det är roligare. Just nu sitter hon mycket hellre och drar i julgransbollar eller sliter ut alla dvd:er som jag tidigare nämnde.

Men nu är det någon som börjat gnälla och klockan visar också kvällsgröt så plikten kallar. Inte många lugna stunder med en åtta månaders bebe.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar