Jenna Matintupa

Arkivet är här

Skrivet av Jenna Matintupa 09.08.2021 | 0 Kommentarer

Även om det fortfarande är sommar så är det också vardagsvecka nummer två för denna hösttermin. Eller vad man nu kallar det när barnen går i dagis ännu. Vi inledde starkt med Alfons som fortfarande är snorig och därför hemma med mig, men Agnes har som tur hållit sig frisk än så länge. Förra veckan kände jag en viss frustration över att inte få inleda vardagen som tänkt med barnen på dagis och jag skulle ha tid med mitt, men nu har jag nästan vant mig med att ha honom hemma. Vi har haft det riktigt mysigt tillsammans. Ätit frukost och sett på serier i soffan på förmiddagen, sen städa och tvätta. När han sov dagssömn fick jag en stund framför datorn för att göra det mest nödvändiga och efter att han sov färdigt åkte vi för att hämta Agnes. Har haft en ganska skön och harmonisk känsla hela dagen, mysigt med sådana dagar också! 

Den här veckan ska jag försöka få in mer rutin och regelbundenhet på blogginlägg. Förhoppningsvis kan Alfons återgå till dagis i slutet av veckan och då får jag ett par timmar fler på dygnet där ingen behöver min konstanta uppmärksamhet. Som tur tycker jag han är århundradets gulligaste tvååring. Jag har så svårt att vara irriterad på honom när han är så jäkla söt hela tiden. Jag känner mig också nykär i lägenheten efter att inte ha spenderat så mycket tid här under sommaren. Nu när vi kommit tillbaka har vi fixat en del sånt som bara inte blivit av i våras vilket gjort det ännu roligare att vara här hemma. Mitt inredningskonto har fått vakna till liv igen och som förlängning på det tänker jag att jag ska skriva lite mer ingående om de olika rummen och dess inredning. Men mer om det en annan dag.

CE5E6ED2 E70E 46AE AE6F 52501BF082D0

Förresten, nu finns äntligen hela mitt arkiv från gamla bloggen också här. Till höger ser ni arkivet med alla inlägg tillbaka till januari 2016. Så rolig att jag kunde ta med mig alla inlägg, alla kommentarer och kategorier. Bloggen som jag då startade 2016 dokumenterar hela mitt föräldraskap och hur livet förändrats de senaste fem åren. Om det är några inlägg jag tycker ni ska söka upp i arkivet så är det mina tre mest lästa. Förlossningsberättelsen med Agnes (här finns om Alfons också!), inlägget om vårt missfall hösten 2017 och ett inlägg jag skrev i januari 2016 om kroppens förändring under graviditeten. Varsågod, kvällens läsning är given! Skämt åsido, det finns en massa gottigt där i arkivet så jag är verkligen glad att jag fick allt flyttat hit! 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar