Jenna Matintupa

Augustis slut

Skrivet av mamabitesback 24.08.2020 | 0 Kommentarer

Solen lyser in genom vardagsrumsfönstret efter en natt med åskskurar. I något skede lät det som att regnet skulle pressa sig igenom våra balkongfönster. Det hade tydligen också dundrat och blixtrat men det har jag sovit igenom. Sen vi kom tillbaka till stan har jag sovit dåligt. Det har varit varmt, varmt, varmt här hemma och jag har legat svettig på nätterna. Klarar inte av värmen. Så jag hoppas verkligen att med september kommer lägre temperaturer och bättre sömn. Önskade till och med igår +5 framom det vi haft de senaste veckorna, bara så jag ska få sova. Allt jag ber om!

Nu sitter jag vid matbordet och har just pillat i mig det sista av frukosten. Idag har vi TYKY-dag på jobbet vilket betyder att jag ska ta hand om mitt välmående hela dagen. Vi ska dricka kaffe tillsammans på teams vid 14 men utöver det ska vi alla spendera dagen för oss själva. Skönt upplägg! Dessutom perfekt sätt att inleda veckan på. Min plan är att yoga bort lite nackspärr, ligga på soffan och läsa, promenera efter en maffig sushilunch och njuta av att göra så lite som möjligt.

Resten av veckan består av distansjobb, styrelsemöte och allt annat vardagskrafs. På torsdag är planen att sätta oss i bilen och åka till Österbotten för att spendera villavslutning på skären. Längtar ihjäl mig. Varje gång jag duschar tänker jag bara på hur skönt det vore att få doppa sig havet. Det är säkert pisskallt nu men vad gör det, längtar ändå. Vi ska skjuta raketer, kanske äta kräftor eller något annat gott och avsluta sommaren på bästa sätt.

Det är egentligen helt sjukt att det är sista veckan i augusti. Som Sandra Beijer skrev idag, augusti har verkligen varit lång. Tar den någonsin slut? Nu är jag 100 % redo för tända ljus, halsdukar, kyliga vindar och vinkvällar i soffan.

Avslutar med tre bilder jag sparat på instagram på sistone. Babes in Boylands bild på gullig unge med solrosor. Vi har planterat solrosor på skären och jag kan knappt vänta på att se om det hänt något mer sen vi for. Johanna Bradfords perfekta kvällssupé. Precis det här vill jag ha till veckoslutet! Sist ut en perfekt sensommar outfit av Jessie Bush.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar