Jenna Matintupa

Babyshower presenterna

Skrivet av mamabitesback 16.02.2016 | 1 Kommentarer

Nu börjar vi nästan vara helt fit for fight inför bebulis ankomst. Bara några små saker kvar som saknas men det hinner vi fixa i mars. Men nu ska vi titta på alla de fina presenterna som bebben (och jag) fick på babyshowern i helgen.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Här är paket ett. Det innehöll en underbar body från Kappahls Newbie kollektion, en mössa som matchar bebbens filt, små små strumpor och ett Childhood armband.

SAMSUNG CSC

Dessutom hade Annika fixat ihop det här som jag fick efter en tävling (om jag inte kommer ihåg fel). Babyprodukter och en Marimekko tuttflaska.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

I paket nummer två fanns en plåtburk med Mumin på som det ska få bo babyprodukter i, en ljuvlig muminmugg  och en body med ugglor på.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC Paket nummer tre som var blöjtårtan innehöll det här: En hel massa blöjor förstås, en liten gullig gris och massa nödvändigheter. En tuttflaska, tuttar, bröstvårtskräm, baby wash, zinksalva, baby olja och wipes. SAMSUNG CSC

Tintin som inte kunde vara på plats hade postat detta. En anteckningsbok där hon skrivit ner massa vaggvisor för hand och sedan lämnat rum för oss att fylla på med favoriter. Så fint!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC Nästa paket innehöll världens ljuvligaste skor och en super super mjuk kanin. Skorna är av äkta fårskinn och så gosiga. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Sista paketet var indelat i tre. Första var set med kopp, mugg och fat från Marimekko, det andra Tove Janssons Den farliga resan och det sista små stickade vantar.

Så tacksam för de fina presenterna och det märks verkligen att mina vänner känner mig väl och vet vad jag gillar! 

Kommentarer

  • Sannah 17/02/2016 1:20pm (8 år sen)

    Det kommer som sagt ett till så gå int och handla för mycket prylar nu!!!! :D känns så synd att det int hann fram... :/

    • Jenna Vierinen 17/02/2016 6:46pm (8 år sen)

      Okej looovar! Jo lite synd, men kanske Ina kan posta det vidare hit :)

Skriv en kommentar