Jenna Matintupa

Feelishöjare när orken tryter

Skrivet av mamabitesback 17.03.2016 | 0 Kommentarer

Tack för alla tips på vad vi ska packa med till BB. Jag begrundade alla kommentarer och har nu packat väskan efter era rekommendationer. Åsikterna varierade ju förstås så valde lite det som föll mig mest i smaken. Har säkert med lite för mycket saker, men har alltid varit en sån som har med lite mer än nödvändigt för säkerhetsskull. Kan visa vad jag packat med senare, och följa upp efteråt vad som var nödvändigt/inte nödvändigt.

SAMSUNG CSC

Bild från andra bloggen 

Annars då? Sammandragningarna har lugnat ner sig. Jag tar det lugnt hemma och försöker förbereda mig mentalt på att det ska komma ett barn till världen snart. Försöker också inte gå och vänta allt för mycket. Vet ju att det kan ta ännu en vecka, två eller till och med tre innan någon kommer ut, och det är alldeles för psykiskt påfrestande att gå och vänta varje sekund av dygnet. Så försöker tänka på annat och distrahera mig vardagliga saker.

Orken räcker dock inte så långt just nu. Det är helt sjukt hur det lilla livet kan dra så himla mycket energi! Sover i och för sig inte så bra så det kan ju också bero på bristen på krafter. Så just nu går dagarna mest ut på att fylla lägenheten med fina blommor (en vill ju ha de trivsamt när så mycket tid spenderas hemma), dricka hallonbladste ur min nya fina muminmugg, titta på netflix och ta varje tillfälle att göra sig fin med nagellack och läppstift.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Helt enkelt göra saker som ger bra feelis när orken inte riktigt räcker till. Som idag när solen uppenbarade sig i Helsingfors ännu en dag, jag hade nytt fint läppstift, fått avslutat nästan alla de lösa trådar jag haft inför mammaledigheten och vi fick beskedet att bebin fått en ny liten kusin. Sådant gör verkligen en dag lite bättre! Likaså kvällar med Prison Break-maraton tillsammans med killen i soffan och Veronica Maggios nyaste låt. Behövs inte så mycket egentligen, bara en kommer ihåg allt detta tills dagen då allt känns lite extra jobbigt.

Vad gör ni för att få bra feelis, eller vad ger er bra feelis när orken inte riktigt räcker till? 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar