Jenna Matintupa

It’s friday

Skrivet av mamabitesback 19.03.2021 | 0 Kommentarer

Jag ligger mätt i soffan och väntar på kvällens tv-program ska börja. Så himla skön känsla när allt är städat, barnen är klara för kvällen (eller Agnes ser på ipaden men det är inte min nattning idag så inte mitt ansvar) och det finns absolut inget jag behöver göra mera ikväll. Fredagar är min och barnens lediga dag, men eftersom jag har ett gäng kurser att fixa undan så har barnen hängt med farfar medan jag skrivit hemma. När jag var klar för dagen röjde jag upp här hemma innan jag gick över till svärföräldrarna där resten av familjen var för middag. Sån lyx att bli bjuden på middag, brukar aldrig orka laga mat på fredagar annars heller. Sen dessutom att gå ett par hundra meter hem, lägga barnen och så får en lägga sig på soffan.

Det har varit några riktigt soliga härliga dagar. Igår var jag ledig på förmiddagen och tog en promenad efter att jag fört barnen till dagis. Köpte lunch från fiskdisken och fixade med påskiga blommor hemma innan jag jobbade några timmar. Kvällarna går mest ut på middag - ligga i soffan - kvällsmat till barnen - natta - ligga i soffan. Alla har varit ganska trötta den här veckan, det märks att vi kickat igång vardagen.

Men nu ska jag sätta på myskläder, tända ljus och kanske hälla upp ett glas vin så jag redo när veckans bästa program, bäst i test, börjar!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar