Jenna Matintupa

Läsning till våren

Skrivet av mamabitesback 26.04.2021 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hela helgen har det snöat i Vasa och det är verkligen EJ skoj. Ett sånt jäkla antiklimax med snö i slutet av april. Fördelen är att det finns en stark anledning att inte gå ut och istället krypa ner i soffan med ett gäng med bra böcker och drömma sig bort. Jag har en stor hög med böcker här hemma som bara väntar på att bli läst. Just nu känns det som om tiden inte räcker till, eller jag kanske mest inte tar mig tid, men jag ska försöka bli bättre. Kanske ta en timme varje kväll och läsa? Hur gör ni för att få tid att läsa, speciellt ni med barn och heltidsjobb?

Den här kom på posten för någon vecka sen och jag har bläddrat i den flera gånger. En väldigt vacker bok med härliga bilder och fancyiga recept. Tror den här ska få flytta ut till skären så får jag test mig fram i sommar!

Här är min att läsa-hög, plus några som ligger på sängbordet också. Har redan börjat på några, Mellanblad av Heidi von Wright, Riesling och mjölk av Elsa Kemppainen och Här brusar strömmen förbi av Stina Ekblad, så de är på gång. Jag längtar så efter att ha tid att börja på Karin Collins bok, har tyckt väldigt mycket om hennes tidigare. Rupi Kaurs nyaste bok är jag också väldigt spänd över att läsa, likaså Koko Hubaras romandebut.

Sist ut är den här fina boken som äntligen kom förra veckan. Jag har bläddrat i den många gånger redan och den är en fin kombination av recept, vackra bilder och berättelser. Perfekt att bara ha att ligga fram eller ge bort i present till någon du tycker om. Eller som present till dig själv! Vem behöver inte en present till sig själv nu som då.

Nu ska jag iväg för att hämta barnen. Agnes ska till farmor och farfar idag eftersom jag och Alfons ska på allergiutredning till sjukhuset imorgon. De är annars lediga på fredagar men vi bytte det till tisdag dels pga Alfons undersökning men också eftersom det är maskerad på fredag och vem vill nu missa det!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar