Jenna Matintupa

Måndagslista

Skrivet av Jenna Matintupa 07.02.2022 | 0 Kommentarer

Vad ser du fram emot den här veckan? 
I helgen ska vi fira min fasters man som fyller 50 och det ska bli kul att gå på kalas. Det har varit för lite av sånt på sistone. Hoppas bara alla hålls friska tills dess. Har ju ändå ny klänning till tillfället och allt!

IMG 4529

Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?
Jag är inget fan av att göra vardagsmat. Så ganska skönt då att ikväll får vi leverans av Ruokaboksi med ingredienser till fyra måltider. Tacka vet jag saker som förenklar vardagskvällarna. 

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Nu måste folket i det här hushållet verkligen ta tag i städningen. Vi har försummat hemmet för länge nu och det börjar bli ohållbart. Dock måste vi hitta damsugarpåse eftersom de är slut och svåra att få tag i. 

Vad gjorde du igår kväll?
Vid sex kom vi hem från min farmor och hennes man där barnen klippt sig och vi ätit middag. Barnen såg på buu-klubben och när det var slut ringde barnens farmor och farfar på med leverans av gardiner till barnens rum. När de åkte hem, barnen somnat och vi fixat kvällsmat kollade vi några avsnitt The Big Bang Theory. 

IMG 4340En bild som symboliserar denna dag ↑:
Jobbar här hela dagen. Ikväll har jag också möte så det blir igen en lång dag vid detta skrivbord. 

Vad åt du till frukost idag?
Yoghurt med müsli och en blodapelsin. 

Vilken tid på morgonen vaknar du?
Vi har väckning kring sju. Johan stiger upp och för frukost åt sig medan jag väcker barnen och klär på dem. Sen åker de iväg vid 8 och jag gör frukost åt mig och gör mig färdig för arbetsdagen.

Hur ser du oftast ut till vardags?
Leggings och någon blus eller stickad tröja. Ibland om jag ska någon annanstans än vara hemma klänning. Ju närmare våren och sommaren vi kommer desto mer klänning blir det, speciellt när man kan lämna strumpbyxorna i klädskåpet. 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar