Jenna Matintupa

Mitt i veckan-check

Skrivet av mamabitesback 04.11.2020 | 0 Kommentarer

Idag vill jag:

Att Biden ska vinna, men tror ärligt inte det blir så. Det känns inte så. Mår nästan fysiskt illa av nervositet. Varför bryr en sig ens så mycket om det här valet? Oklart, men så är det iallafall. Spännande är det oavsett!

Idag längtar jag efter:

Skriver som Elsa (som jag hittade den här listan hos) att pandemin ska vara över. Vill träffa människor utan att ha dåligt samvete, umgås med stora familjen alla på en gång (vi är 16 pers för tillfället!) och att en förkylning inte ska kunna stoppa precis allt. Jag längtar också förstås efter jul. Just nu håller de första amaryllisarna att slå ut på skänken i hallen!!

Idag har jag på mig:

Knytblus från H&M's samarbete med William Morris och svarta slacks. Ute hade jag på loafers med tjock sula från Monki och min gamla gråa favorit kappa från H&M.

Idag lyssnar jag på:

Tänd alla ljus med Benjamin Ingrosso från senaste avsnittet av Så Mycket Bättre. Han är verkligen fenomenal i denna säsong!

Idag jobbar jag med:

Skriver en text till nästa nummer av Martha, samlar material från förra veckans jubileumsfirande och fixar med en del marknadsföring.

Idag äter jag:

Till frukost åt jag yoghurt med granola och granatäpple (inte dagens på bild men nästan), smoothie, en kopp kamomillte och en croissant med apelsinmarmelad. Till lunch blir det antingen makaronilåda eller korvsås med potatis (rester vi har i kylskåpet). Till middag tänkte jag laga en asiatisk soppa med kyckling.

Idag skiter jag i:

Att försöka komma iväg i tid till dagis. Vad betyder ens "i tid"? Iväg kom vi iallafall om än lite senare än vanligt.

Idag fick jag ett meddelande om:

Det kommer förhoppningsvis ett meddelande om att iPaden jag beställt kommer snart! Borde komma kring lunch. Äntligen en iPad som inte har spricka, har minne för alla mina tidningar och som jag får ha helt för mig själv!

Idag tittar jag på:

Rapporteringen om presidentvalet.

Idag irriterar jag mig på:

Agnes. Vi grälade om gröten imorse som vanligt. Hur svårt kan det vara att sleva i sig gröt? Hon sade i något skede till och med att "jag blir så trött på dig nu" när jag tjatade om att äta upp.. Hon är min bästa men också min mest envisa person.

Idag kan jag berätta att:

Har noll nytt att berätta? Händer oförskämt lite i livet just nu.

Idag skjuter jag upp:

Ett möte till imorgon och en uppgift som ska vara klar till veckoslutet.

och istället:

Hämtar jag hem min man som blivit opererad (inget allvarligt). Barnen var lite besvikna att han inte kom igår så gissar de kommer vara extremt peppade när jag hämtat dem från dagis idag!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar