Jenna Matintupa

Semestern har börjat

Skrivet av mamabitesback 06.07.2020 | 0 Kommentarer

I förra veckan fick den sista av oss i familjen ledigt så nu har vi en månad av med ledighet tillsammans. Så himla skönt ur ett egoistiskt perspektiv att inte behöva hänga ensam med barnen dagarna i enda, men också förstås att vi alla kan hitta på saker tillsammans. Detta inleds förstås med regn och åter regn, som tur gillar vi regn på skären (kolla med oss igen när det regnat i tre veckor...).

Vi inledde ledigheten med ett himla ös av program. Två tomma dagar den här veckan. I helgen hade vi besök på skären, kompisar med barn som sov över. Vi käkade, drack vin, barnen härjade och vi hängde. Ungefär för dessa saker som en skaffar barn. Nå nej, men det ÄR mysigt att hänga med andra föräldrar på det när sättet. På söndag åkte alla hem och sen åkte vi till mina föräldrars villa i några timmar. Agnes lämnade med mormor och morfar så vi fick leva life med ett barn för en kväll. Städade, diskade och bastade. Slog verkligen på stort...

Idag har vi varit hos mina föräldrar och fixat inför morgondagens kalas. Imorgon fyller Alfie ett och det ska vi fira med hela två kalas. Imorgon och på veckoslutet, så mycket att fixa inför det. Nu är iallafall allt så gott som bakat, pyntat och fixat. Enda som stressar mig är att jag hade beställt lite festkläder åt oss alla som förstås inte ännu kommit och gissar att de kommer komma ungefär en timme efter att kalaset börjat, men vi får väl ha det på lördag istället! Det ska ändå vara skitkallt imorgon så shorts och kortärmat känns inte helt passande.

Resten av veckan ska vi ha datenight, kalas igen, träffa kompisar och ja, gå ann i sann semesteranda. Kanske vecka två blir lugnare? Hur som helst, nu är alla paket inslagna och väntar på födelsedagsbarnet ska vakna. Men innan dess ska jag hinna sova ett par timmar. Återkommer en annan dag med uppdateringar!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar