Jenna Matintupa

Välkommen hit

Skrivet av Jenna Matintupa 02.07.2021 | 0 Kommentarer

Välkommen hit, både nya och gamla. Jag hade efter en vår av både inspiration- och tidsbrist tänkt lägga ner bloggandet helt, men det kändes inte helt rätt. Jag älskar att få skriva av mig och insåg att det det inte handlade om att jag inte hade lust, utan bara inte tid. Eftersom jag tycker så om att ha den här platsen, fick det bli så här istället! Dessutom passade det fint med ett byte av bloggportal, och namn, samtidigt också. Det känns jätteroligt att vara här på Sevendays! Det tar förstås ett tag innan jag vänjer mig med alla verktyg och så vidare, så ni får ha lite tålamod med mig. 

För er som inte läst min blogg tidigare, jag heter Jenna Matintupa och bloggade tidigare på Ratata och nu senast på HBL under namnet Mama Bites Back. Så blogga har faktiskt varit en del av min arbetsbeskrivning i de senaste fem åren men jag gjort så länge jag kan minnas, mer än tio år i alla fall. Men nu är jag här, under mitt eget namn. Nu är det mer som en hobby, men vi får se hur det utvecklas.

Vi har nyligen flytta till Vasa efter att ha bott närmare 10 år i södra Finland. Jag är nyutexaminerad kulturproducent och har jobbat som skribent och med kommunikation. Jag har också just sagt upp mig från mitt jobb som informatör på Helsingfors svenska Marthaförening och ska i höst förhoppningsvis jobba mer baserat i Vasa och Österbotten. Utöver det är jag också mamma till Agnes som är fem och Alfons som fyller två nästa vecka. Jag älskar litteratur, blommor och inredning, är 100% estet och lever för allt som är fint i världen. 

FredagsshoppingenMiddag på brygganDet osynliga barnet och Alma, en romanEftermiddagskaffe från distanskontoretBarnen på stranden

Här kommer ni få följa med i mina tankar kring föräldraskap, inredning, vardagspussel, jämställdhet och lite vad som snurrar i mitt huvud för tillfället. Det är här jag luftar mina tankar och benar ut saker jag kanske inte riktigt fått grepp på före jag får det nerskrivet. Men här samlar jag också inspiration kring barnens kläder, inredning och kultur. Allt sånt som jag gillar med andra ord. Jag vill att den här platsen ska vara mysig, inspirerande och ärlig. Jag tycker om när det är fint, oavsett om det handlar om en blombukett eller bilder på vardagen. Men det betyder inte att vår vardag inte består av makaroner och knackkorv till middag, för det gör det också. Ni kanske inte bara får en bild av det, men jag lovar skriva om de delarna också! 

För tillfället har jag semester och barnen sommarlov, så vi spendera mycket tid på vår villa i Malax skärgård samt på svärföräldrarnas landställe i Närpes. Men däremellan sticker vi in till vår lägenhet i centrum av Vasa. Jag älskar vår lägenhet så tror den ska vi ett helt eget inlägg någon dag. Ja, kanske ni fått ett litet hum om vem jag är och vad den här platsen kommer vara för något? Om ni har några frågor är det bara att höra av sig. Annars tänker jag vi kör i gång nu, välkommen hit till min blogg!

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar