De tre F:n - Fredag, Frukost, Förkyld

fredag 5 januari 2018 - 10:28 | 0 Kommentarer

Vaknade med huvudvärk och ont i halsen idag. Jag kände av det lite redan igår, men nu känns det som om jag håller på att bli rejält förkyld. Försöker dock motverka det så gott jag kan. Min strategi består mest av varma drycker, mycket frukter och en hel massa j*vlaranamma attityd mot förkylningen.

 

Eftersom jag inte kände mig helt 100% på morgonen, så steg Jaakko upp med Väinö och jag fick sova längre. Det hjälpte i alla lite och nu sitter jag här och äter frukost helt för mig själv, för första gången på väldigt länge. Så länge, så jag inte ens minns när det senast hände. Det känns skönt idag, men det är inget jag vill göra varje morgon.

 

Just för att jag känner mig som jag gör idag, så blir det nog en lugn dag hemma. En tur ute i det gråa vädret (vart försvann vintern) och så gör vi hemlagad pizza till middag. Så skall jag skriva inlägget med svar på era frågor. Har ni ännu något ni vill fråga mig till inlägget, så skynda er och ställ frågor i det här inläggets kommentarsfällt, klick.

 

pexels photo 704971

Nu - skall jag sluka i mig resten av min frukost och sedan ta itu med hushållsjobb. Det är bland annat en stor hög byke som ligger och väntar på att bli vikta i tvättrummet. Ha en skön fredag!

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.