Ett stort tack och frågestund

måndag 1 januari 2018 - 20:37 | 1 Kommentarer

Det nya året började med sovmorgon, så skööönt och verkligen behövligt. Annars också har vi haft en ganska så chill dag. Vi gjorde hamburgare och så har vi lekt, lekt och lekt. Något som verkligen uppskattades av Väinö. Det är inte ofta man hör vuxna säga att de spenderat en hel dag med att leka med bilar, bollar och klossar, men för mig är det mer regel än undantag. Och det uppskattas stort av mig. Så det hela är en enda stor win-win situation.

 

Något annat som jag uppskattar väldigt mycket, är alla fina kommentarer jag fått in den sista tiden på bloggen. Tack alla ni snälla! Det värmer verkligen i hjärtat och det motiverar även mig ytterligare. Och det är alltid roligt att höra om föräldrar till prematur barn som skriver att de känner igen sig i mina texter och att det ger dem kraft. Så tack skall ni ha, för utan er hade inte bloggen varit det den är idag. Om inte ni klickade in här (förra året hade bloggen över 45 000 läsningar från att den startades i juli till sista dagen i december), fanns här och läste mina texter och kommenterade, så hade det varit väldigt tråkigt att skriva. Därför säger jag ännu en gång, TACK! Ge er själv en stor klapp på axeln, för det är ni värda.

CcD869GXIAAYRuK2Jag har fått in ganska mycket frågor och tänkte svara på dem i ett senare inlägg. Men jag tänkte att jag kan slå två flugor i en smäll och därför tänkte jag att vi kör en frågestund här på bloggen, så här nya året till ära. Så skriv en kommentar med din fråga eller dina frågor, så svarar jag på dem i ett inlägg med alla frågor och svar samlade.

 

pexels photo 207172

Nu - blir det bastubad och sedan filmkväll. Ett bra sätt att avslutade första dagen på det nya året. Jag har planer på att ta bilder för en ny header till bloggen under de närmaste dagarna/den närmsta tiden. Nytt år kärver ny header känner jag. Även om jag fortfaranade gillar den svartvita väldigt mycket. Men känner att jag kanske vill ha in lite mer färg i den nya. After all, så är ju inte livet helt svartvitt.

Kategorier:

Vardag

1

Kommentarer

  • YA

    03.01.2018 08:59 (17 dagar sen)

    Tack för din blog. Den är skön att läsa, för du har ingen tillrättalagd vardag, där du visar bara det "rätta". Du känns ärlig. Min fråga är, hur är det att leva som svenskspråkig i Björndeborg? Kommer din son att bli tvåspråkig?


Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.