Förlåt, fast endo inte

måndag 18 september 2017 - 22:28 | 0 Kommentarer

Förlåt, förlåt, förlåt för otroligt dålig uppdatering på bloggen den senaste veckan. Som jag tidigare skrev så har vi spenderat mycket tid ihop med familjen och när vi väl har tid att vara bara vi, så vill jag lägga all energi och tid på mitt barn och min man. Ja, ni förstår nog.

 

Nu ligger jag och Väinö hos min mamma och pappa. Vi åkte ner hit idag, för lite greijer. Jaakko hade gärna följt med men han har jobb. Jag öppnade bloggen och såg hur gillat mitt inlägg från i söndags, angående barnträdgårdslärarnas löner och jobb, var. Och då skäms jag något så otroligt, att jag inte varit mer närvarande på bloggen. Och efter en stund blir jag arg på mig själv. Det var ju exakt den känslan, att jag måste vara 100% närvarande på alla platser hela tiden, som jag skulle bli av med. Så där ser vi igen. Det finns en del att jobba på fortfarande. Men en bit har vi i alla fall kommit, eftersom jag kan säga ifrån till mig själv när otillräcklighetskänslan börjar ta över.

 

Och egentligen borde jag inte be om förlåtelse heller, för jag har inte gjort något fel. Jag har spenderat tid med det viktigaste i mitt liv, min familj. Och det är inte så konstigt att då hamnar vissa andra saker på mindre tid. Bloggen är viktig för mig och jag är otroligt tacksam för alla er läsare som klickar in här. Och läser och gillar inläggen och kanske lämnar en kommentar. Men jag tror nog ni alla förstår att familjelivet alltid står på första plats på viktighetslistan. Så förlåt för att jag bad om förlåtelse.

 

Men ni vet att ni kan följa mig på instagram också på jennies_livspussel. Där lägger jag upp lite mer bilder och filmer på instastorys nu och då. Nu skall jag sova i alla fall. Samla lite krafter för imorgon. Vi hörs då. Ha det så gött!

 

IMG 5520

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.