Full fart och sedan lugn

lördag 16 december 2017 - 21:17 | 0 Kommentarer

Idag har jag hunnit med en hel del. Jag har lekt med Väinö, besökt julmarknaden (jag åkte bland annat karusell inte bara 1, utan 2 gånger med min brorsdotter. Det var en tid sen jag åkte karusell), varit på begravning och ätit middag med min äldsta och bästa kompis. Hon är ju inte äldst som i extremt gammal i åldern, utan den som jag känt längst. Vi har faktiskt känt varann sedan hon föddes. Och inte en tråkig stund har vi haft tillsammans sedan dess.

 

Imorgon blir det besök till simhallen på morgonen och efter det tänkte jag faktiskt unna mig att vila dagssömn med Väinö och sedan ett besök till IKEA och/eller andra affärer. Vi får se. Det kan ju också hända att vi vaknar upp och känner för att bara ligga i soffan och lata oss. Och på kvällen tänkte jag ta ut all nytta av att vara på besök hos mina föräldrar och låta dem vakta Väinö medan jag ligger och läser.

 

Jag trivs faktiskt här i huvudstadsregionen. Det är konstigt hur jag som är en ganska introvert människa, trivs bland folkmängden här. Men det gör jag. Och jag tycker så mycket om vyn från sovrummsfönstret i gästrummet hos mamma och pappa. De tusentals lamporna som lyser ute på stan, får mig att känna mig mindre ensam. För även om jag är en person som kan trivas bra ensam, så vill jag aldrig känna mig ensam. Och när jag ser belysning i andra hus, vare sig det är här eller hemma, så får de mig att känna mig delaktig.

 

Ja, här trivs jag bra. Här finns så mycket som är länkat till min barndom och det känns bra att nu och då återvända hit. Att bo i Ulvsby och besöka huvudstadsregionen nu som då, är så jag vill ha det. Jag kan besöka storstäderna och njuta av storstadspulsen och sedan sätta mig i bilen, luta mig tillbaka och åka hem till lugn och ro.

 

59DD075A 9DB6 42A1 983A DC2D4F06EE31

Taggar:

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.