Hej alla!

fredag 16 juni 2017 - 08:44 | 0 Kommentarer

Mitt första blogginlägg här på Sevendays! Spännande. Här har jag gått och länge funderat på att börja skriva en blogg och sen plötsligt när jag sitter här vid tangentbordet och skall skriva, så känns det som om jag inte har en aning om vad jag skall skriva om :) Tur att jag har skrivit massor för mig själv tidigare, så jag får gå tillbaka till de texterna och påminna mig själv om allt jag vill berätta om.

 

Men så här i första inlägget så kanske det skulle vara bra om jag presenterade mig lite. Jag heter Jennie Lipasti och är 26 år gammal. Jag är uppvuxen i Sibbo men bor nu i Satakunta med min man, Jaakko och våran 8 månader gamla son, Väinö. Väinö föddes med akut kejsarnsitt i graviditetsvecka 34 på grund av att jag hade en allvarlig havandeskapsförgiftning. Det var ingen lätt graviditet för mig och min kropp och förlossningen gick ju inte heller precis så som de hade berättat på förlossningskursen. Så det kan ni i alla fall räkna med att få höra om, allt det här med min graviditet och att få ett prematurt barn. Det är nämligen en hel del känslor som man får gå igenom då. Men vi återkommer till det, när jag känner mig redo att berätta om det. För ännu är allt relativt färskt i minnet och jag jobbar fortfarande själv också med alla känslor. Men jag lovar, att det skall bli mycket annat här på bloggen också.

 

Ni kommer att få följa min vanliga vardag som hemmamamma och min fritid (vilken fritid? Jag är ju mamma ;)). Ni kommer också kunna läsa om mina åsikter om saker och ting som sker i vårt samhälle och ute i den stora, vida världen.

 

Så, det var väl en lite kort presentation om mig, men ni kommer lära känna mer om mig om ni läser bloggen. Så välkomna med, nu börjar min resa i bloggvärlden!

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.