Helgen som gick och veckan som startat

måndag 12 mars 2018 - 12:32 | 0 Kommentarer

Oj, vad tyst det har varit här på bloggen de senaste dagarna. Ni kanske undrar varför och ni kommer få en förklaring. Snart. Allt är bra och lugnt, men det är lite ändringar på gång så där bloggmässigt just nu, men snart får ni veta vad jag lagt ner all min skriv tid på den senaste tiden. Igår hade jag dock paus från allt med bloggen. Jaakko var på jobb så vi hade en mysdag med Väinö. Vi var ute hela förmiddagen, sov dagsvila tillsammans och på eftermiddagen åkte vi till köpcentret för att kolla på Ryhmä Hau och deras uppträdande för barn. Väinö tyckte det var roligt och spännande. Vi gjorde lite shopping, träffade bekanta och så köpte vi hem en pizza, som vi sedan åt tillsammans medan vi satt i soffan och kollade på en barnfilm. Jag älskar när vi gör saker hela familjen tillsammans, men ibland är det mysigt att bara var vi två med Väinö. Och jag tror, eller jag vet, att Jaakko känner likadant när han är ensam med Väinö ibland.

 

pexels photo 263041

coffee creative desk pen

Den här veckan blir det fortsatt jobb på förändringarna här på bloggen, ett besök till sjukhuset för undersökningar av magen och så kommer min pappa på besök i slutet av veckan. Jaakko har jobbat lite extra de senaste dagarna, så Väinö och jag ser framemot att få ha honom hemma lite mer den här veckan.

 

Hoppas ni alla har det bra. Själv skall jag nu ta tag i lite hushållsarbete och få ordning på vårt hus. Med åren har jag märkt att jag har en liten Monica Geller som bor inom mig, som inte tål att saker är upp och ner. Man brukar ju säga att om man är lugn inombords, tål man att det är stökigt runt omkring sig och tvärtom, men jag måste erkänna att jag är en som är lugn inombords och vill ha det städat runtomkring mig. Det är nog där mitt kontrollbehov fortfarande finns kvar.

 

Jaja, jag antar att undantag stärker regeln. Eller något. Och jag är knappast den enda som känner så. Men som sagt, nu måste jag ta tag i städandet. Jag vill att det skall vara rent och fint när Jaakko kommer hem ikväll, för jag vet ju själv hur roligt det är att komma hem till ett städigt hem när man är trött. Det är sådana små saker som jag känner man kan göra för att visa sin uppskattning mot de man lever tillsammans med.

 

desk technology music white

Taggar:

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.