Huset som aldrig sov

onsdag 16 augusti 2017 - 07:45 | 0 Kommentarer

Jag var tvungen att gå och lägga mig tidigt igår. Mitt huvud värkte så jag trodde det skulle explodera. Väinö sommade också tidigt men mamma och pappa satt uppe sent. Jaakko var på jobb. (Varför känns det som att varje gång jag skriver om honom nu är han på jobb?).

 

Jaja, trots tidig läggning, så känns det som att man knappt sovit. Väinö väckte mig vid halva natten och meddelade att han absolut inte tänker sova i sin egen säng hela natten. Han somnade som tur lätt i våran säng men eftersom han håller på att lära sig stå själv och gå, måste han öva det i sömnen också. Det leder till ganska orolig sömn och jag får stå ut med en och annan spark under natten. Förutom det så har det snarkats så högt i gästrummet så en av personerna därinne valde att gå och lägga sig på soffan. Det har sprungits i köket för att dricka och på toaletterna. Fast inte för att dricka då. Men trevligt med liv i huset. Ja, så får vi ju inte glömma att jag låg vaken i ungefär en timme och var säker på att vi har inbrottstjuvar på gården eftersom vår gårdslampa slog på med jämna mellanrum. Jag var endo för trött för att ta mig upp och kolla vad det hela handlade om. Det är dock sånt liv som jag helst inte har i huset. Men det har alltså varit full rulle hela natten lång.

 

Nu blir det i alla fall frukost och så skall vi planera dagens tidtabell. Vi hörs! Gå in och kommentera på mitt förra inlägg om ni har något ni önskar jag skrev ett inlägg om.

 

IMG 4667Bild från pexels.com (I assure you att vårt frukostbord inte ser ut så här en vanlig vardag)

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.