Jag har blivit vuxen

fredag 24 november 2017 - 15:51 | 0 Kommentarer

Man är inte vuxen förrän man börjar dricka kaffe, brukade min mommo säga. Jag har aldrig varit så mycket för det där med kaffe. Te har alltid varit min grej. Ända tills si sådär en månad tillbaka. Plötsligt gick jag runt och kände mig jätte sugen på kaffe. Hela j*vla tiden. Och nu märker jag, att jag sörplar i mig 1-2 koppar om dagen. Jag antar alltså jag äntligen uppnått den prestigefyllda tiden; vuxentiden. Eller också är jag ytterligt ett exempel på att det finns en gräns för alla, då tröttheten och segheten i hjärnan blir för mycket och man börjar cravea efter koffein.

 

Hur som helst, så är kaffe min nya grej. Och jag är både glad och besviken för det. Besviken för att jag trots allt också ramlat rakt ner i koffeinfällan och glad för att jag hittat något som får mig att känna mig lite piggare och som en människa som faktiskt vilar ibland. Nu gäller det bara att hitta något som hjälper mig att även se ut som någon som sover nu och då.

 

Helt vuxen känner jag mig dock inte. Jag tror inte det finns tillräckligt kaffe i världen för att hindra det inre barnet inom mig från att titta fram nu och då. Jag kommer säkert (hoppas) alltid ha nära till mitt barnasinne och vara på samma nivå som de flesta barnen. Både på mental nivå och längdmässigt.

 

621306F4 0D63 4DB0 AF25 00D3E4EF7287

Taggar:

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.