Jag har kört fast i inredningsdjungeln

måndag 7 augusti 2017 - 19:23 | 0 Kommentarer

Det är absolut inte lik mig att inte komma på inredning till ett rum. Men nu har jag kört fast i inredningsträsket rent stilmässigt. Jag vill såklart att mitt arbetsrum/gästrummet skall gå i samma stil som resten av vårt hus, alltså så vida att det skall passa in med de andra rummen. Jag har lite små ideér på vad man kunde ha för olika stilar, men inget känns riktigt som att det sitter till 100%. Det som lockar mest är något med rosa, grått och guld. Men jag får ingen direkt bild av hur jag skall bygga upp det hela. Dessutom handlar det inte om ett alltför stort rum, vilket också begränsar lite.

e30e4a80f3ba6be9da348d8d6fc714e3Bild från pinterest.

Ett svartvitt skrivbord och en svart stol med lammskinn i, lockar också mycket men det passar ju inte in med rosa, grått och guld. Däremot kunde svart, vit och gult passa bra. Men jag vill gärna också ha ett mysigt rum och där det är lätt att byta färgen på rummet med kuddar och filtar enligt årstiden.

 

4b320e3c038b64abb23094890812e250Bild från pinterest.

 

Jag gillar den svarta väggen mycket men vet inte hurdan tapet jag skall lägga på de andra väggarna. Jag vill gärna ha tapet på de andra och inte enkla vita väggar eftersom det känns lite tråkigt och är inte i vår stil.

 

49fb194ee79645fa55ba03899c21484fBild från pinterest.

 

Gillar färgskalan på den bilden också.

 

Jag har bläddrat och bläddrat genom tapetböcker och på pinterest men inget väcker känslan "där har jag det!". Jag börjar ofta ett rums inredning genom att hitta någon större möbel, tapet eller tyg som jag vill bygga rummets inredning runt. Men nu har jag inte hittat något. Den svart,vit och gula inredningen är nog närmast vår stil annars i huset men jag funderar ändo om det skulle vara bra med ett rum i lite mer feminim stil. Har du några tips, så kommentera gärna och berätta, för nu hittar jag inte på något själv.

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.