Jag vill bo i en svamp...

söndag 10 september 2017 - 16:26 | 0 Kommentarer

Jag har under de senaste dagarna sett en massa underliga svampar i vårt område. Det finns såklart svampar som jag känner igen också. Som kantarell och röd flugsvamp. Vissa svampar är pytte små och vissa är ENORMA. Igår såg jag en drös med svampar som såg ut som något som hade tuggats och sedan kommit ut igen. Någon hade kanske hittat några svampar. Ätit dem och kroppen bara "nej". And down goes the elevator. Så av den orsaken valde jag att inte lägga upp bilden här. Bara mina närmaste kompisar fick ta del av den svampbilden. Som ett litet lördags treat.

 

Till en början var det roligt att bara se på svamparna. Men nu börjar jag faktiskt bli riktigt nyfiken på vad det här är för svampar. Så om någon vet, så får ni gärna kommentera. Jag har lagt en siffra före varje bild, så det är lättare att veta vilken svamp man känner igen i kommentarerna.

 

1. IMG 5215

 

2. IMG 5218

3. IMG 5220

IMG 5219

4. IMG 5224

IMG 5223

 

5. IMG 5229

 

6. IMG 5243

Ja, det här är ingen svamp. Det vet jag. Det är Irma Larsson från Rederiet (spelades av Eva Bysing). Men varje gång jag ser hennes hår så börjar jag tänka på sången "jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp, kramp". Så därför tyckte jag hon kan få vara med på listan. Nu tillbaka till de riktiga svamparna.

 

7.IMG 5242

 

Så. Om ni känner till någon av svamparna, så skriv gärna en kommentar och berätta.

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.