Måndag morgon

måndag 2 oktober 2017 - 07:59 | 0 Kommentarer

Ny dag, nya tag. Eller ny vecka, nya tag. Fast det lät inte alls lika bra, så jag kör på ny dag, nya tag. Men (även) det där gör man som man själb tycker. Kör på det som känns bra för dig.

 

Igår var det vilodag för hela slanten. Det behövde vi nog alla. Men idag är det tillbaka till den vanliga vardagen. Vad som sedan är vanligt i det här hushållet, är jag inte säker på. Vårt vanliga,är någon annans ovanliga. Eller "det där skulle jag aldrig göra".

 

Vad händer idag då? För Väinös del är den första uppgiften tydligen att ränsa i våran tidningslåda. Eller det gör han i alla fall nu. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, han kunde lätt extraknäcka som dokumentförstörare om vi hade behov för det. Förutom det så vet jag inte ännu vad vi hittar på. Jag har inte planerat in annat än lite vardagligt bykande. Jag måste planera in något litet till varje dag. Även om det bara handlar om att byka eller städa en skrubb. Annars blir jag väldigt rastlös och obekväm. Sen kan det hända att planerna ändras, men jag måste känna att det finns något som "måste göras".

 

Kanske blir det en lugn dag hemma med en långpromenad och lek i parken. Kanske blir det en tur ut på stan. Eller kanske blir det något som jag inte ännu ens tänkt på. Vi får se vad dagen hämtar med sig. Nu tar vi dag i dagen i alla fall.

 

IMG 5834

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.