När inget går som man vill

onsdag 13 september 2017 - 19:08 | 0 Kommentarer

Glöm "det är inte min dag idag" och prova "det är inte min vecka" istället. Jag vet inte vad det är som händer, men min otur bara fortsätter och fortsätter.

 

Idag vaknade jag upp av värk i ryggen och nacken, efter gårdagens cykelkrock. Jag har blåsor under mina tår. Idag har jag också slagit mitt knä i bordsbenet och fått bilens baklucka i huvudet på mig. Så nu sitter jag här med värk i både huvud, axlar, knä och tå (knä och tå). Handen upp alla som precis sjöng de där orden.

 

Dessutom har det ringt försäljare till mig nu i två dagar och de alla säger att jag deltagit i någon förfrågan, vilket jag inte har gjort! Jag har fått flera e-mail om att min registrering till någon förfråge firma inte är slutförd. Jag vågar inte ens öppna de mailen utan lägger dem direkt i sopkorgen. Ja, det är nästan så jag inte vet om jag skall skratta eller lägga mig i fosterställning och böla. Men för att behålla familjefriden, så väljer jag det första alternativet. Och min härliga man och urgulliga son hjälper i alla fall att jag inte känner mig totalt hopplös.

 

Nu tänker jag pyssla lite och kolla på någon serie. Sedan blir det läggdags och imorgon ser vi vad morgondagen hämtar med sig.

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.