Onsdag

onsdag 14 februari 2018 - 19:52 | 0 Kommentarer

Då var den alla hjärtans dagen över. Klappad och klar. Eller nästan i alla fall. Väinö somnade som en stock då han fortfarande är febrig, men han är klart bättre redan. Och snuvan är helt borta, vilket ju underlättar enormt. Då kan han i alla fall sova i sin egen säng och slipper sova halvt sittande i min famn på soffan. Däremot känner jag lite från och till att jag håller på att bli sjuk, men jag försöker mitt bästa för att motarbeta insjuknandet.

 

Många verkar tro att jag totalt hatar vändagen, men så är det ju såklart inte. Det är väl roligt med en dag att komma ihåg sina nära och kära lite extra, men som jag skrev i mitt tidigare inlägg, så skulle jag önska att vi kom ihåg att överraska varandra med fina ord och gester även andra dagar än just idag, då det står kärlek och kramar på schemat. Lite mer kärlek och vackra ord till varandra, skadar inte.

 

valentine candy hearts conversation sweet 37532

 

Vad gjorde vi då denna dag? Ja, eftersom vi har en liten sjukling här hemma, så blir det ganska mycket vila, men vi har även fått in lite städning och nästan alla tackor har värmts upp i huset. Och så fick jag ha sovmorgon idag, då Jaakko steg upp med Väinö på morgonen. Jag har även fått in lite tid för skrivarbete och så har jag kollat runt för ideér och inspiration för att göra om i Väinös rum. Jag känner att hans rum behöver uppdateras lite nu när han blivit lite större. Ut med baby grejer och in med grejer för stora barn. Jag har lite tankar om hur det skall se ut, men de måste få gro ännu en stund innan vi tar itu med det. Kanske kan jag göra ett inlägg om det någon dag. Skulle ni vilja läsa om det?

 

Nu - blir det i alla fall lite skrivarbete till, sedan bastu och så filmkväll med Jaakko. Lite Ben & Jerry's glass och choklad på det, innan det är dags att gå och sova. Hoppas ni hade en fin alla hjärtansdag!

 

pexels photo 2

pexels photo 696189

 

 

 

Taggar:

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.