Podcast

fredag 14 juli 2017 - 11:14 | 0 Kommentarer

Som ni som läser bloggen aktivt vet, så gör jag och min kompis Erika en podcast som heter Latprat - med Erika och Jennie. Jag älskar att lyssna på podcasts när Väinö vilar och jag gör hushållsarbeten eller när vi är ute på vagnlenk. En regning dag som denna, så tänkte jag tipsa er on mina favorit poddar. Varsågoda!

 

Wahlgren och Wistam

Den första podden jag började lyssna aktivt på. Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam pratar om aktuella händelser i sina liv och i världen, såklart med en stora nypa humor. Ett färskt avsnitt kommer ut varje söndag.

 

Lady Lovin'

Female empowerment med Lo Bosworth, Jilly Hendrix och Greta Titelman. Förhållanden, sex, hälsa och jobb diskuteras i podden. Varje måndag kan man njuta av ett nytt avsnitt.

 

Geniförklarat

En pod som gjordes mellan åren 2012 och 2015. Christina Nordhager, Maja Härngren, John Willander-Lambrell och Messiah Hallberg pratar om allting mellan himmel och jord. Mycket skratt och mycket humor. Dock är det lätt att störa sig på Christina och Maja om man inte vet att de spelar rollfigurer under vissa delar av podden. Men absolut den bästa podden jag lyssnat på ever!

 

Skäringer och Mannheimer

Anna Mannheimer och Mia Skäringer (känd från sina egna shower och Solsidan), pratar om både det ena och det andra. Nytt avsnitt kommer varje måndag.

 

Freakshow

Komikerna Jakob Öqvist och Messiah Hallberg pratar om den gågna veckans händelser tillsammans med sin gäst för veckan. En rolig podcast om allt möjligt. Nytt avsnitt kommer ut varje fredag.

 

Latprat - med Erika och Jennie

Ja, jag kan ju inte låta bli att nämna även vår podcast på den här listan ;). Vi pratar om aktuella händelser och nyheter och nytt avsnitt kommer ut alltid när vi hittar tid att sitta ner och prata in ett avsnitt.

 

Har du inte lyssnat på dessa podcasts så kan jag varmt rekomendera att göra det. Har du något tips på en bra podcast till mig?

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.