Sjukstugan

söndag 13 augusti 2017 - 19:40 | 0 Kommentarer

Hej från sjukstugan! Här börjar Väinö vara klart bättre mående, medan halsont och värk i kroppen tar mera över hos mig. Så nu har den här lilla hönsmamman kunnat sluta stressa lite. Jag har i alla fall fått mycket gjort idag eftersom min älskade mor är här och hjälper till. Jaakko är på jobb så därför kan inte han hjälpa just nu.

 

Först och främst så har jag sovit och vilat idag. Jag har läst och sytt ihop Väinös lektält. Jag har städat lite i köket och såklart har jag tagit hand om Väinö också. Vi orkade inte göra mat så vi beställde hem pizza. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, time is money, money is power, power is pizza and pizza is knowledge. Eller ja, egentligen är det en replik från serien Parks and Recreations och Aubrey Plazas karaktär som säger den, men jag har nog använt mig av den ett par gånger.

 

IMG 9

Hoppas ni alla har haft en fin söndag. Här har det regnat men jag har sol i sinnet i och med att Väinö börjar blir frisk. Nu får vi hoppas det fortsätter på den här vägen.

 

Ja just det, ni som läser bloggen ofta, ni har väl inte missat att ni också kan följa mig på facebook via sidan Jennies livspussel och på instagram på jennies_livspussel.

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.