Söndag

söndag 22 oktober 2017 - 19:53 | 0 Kommentarer

Idag har varit en sådan där skön, lugn dag utan tidtabeller. Vi gjorde en riktigt lång runda med vagnen i det kyliga höstvädret. Igår fick jag skrapa bilens vindruta för första gången för den här hösten. Idag har det varit lite varmare, men man känner i luften att vintern är på väg. Det kniper lite i ansiktet när man är ute, men på ett sådant där skönt sätt som får en att vara extra medveten om sina kinder och nästippen.

 

Såna här dagar samlar man krafter och egnar en extra tanken till hur tacksam man är för det man har. Och man tänker att man aldrig mera skall gnälla för små saker, utan uppskatta det man har. Fast vi alla tänker det nu och då, så vet vi lika väl att vi om några dagar står och oijar oss om att äpplena är slut i affären. Och man tänker ”varför händer det här alltid mig?”.

 

Imorgon drar en ny vecka igång igen. De flesta ligger just nu hemma på soffan eller nattar sina barn och har den där söndagsångesten om att de skall på jobb imorgon. Den känslan är jag otroligt glad över att slippa nu som hemmamma. Håll extra koll på bloggen imorgon. Då släpps ett inlägg om något jag är otroligt stolt och tacksam över att få ta del av.

 

Nu - skall jag natta Väinö och sedan skall jag fortsätta läsa en bok som jag beställde förra veckan och som kom i fredags. Ja, jag vet att jag ofta skriver att jag läser, men det är mitt sätt att lugna ner mig efter att ha varit igång hela dagen. Och ni vet vad de sägs, reading is to the mind what exercise is to the body.

 

CF430789 8A84 4C18 AC8F 0EDCCE98F75C

Taggar:

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.