Torsdag morgon

torsdag 18 januari 2018 - 08:23 | 0 Kommentarer

Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg så här på morgonkvisten. Men idag kände jag att jag måste ta tag i bloggen för att inte helt tappa taget om den. Idag skall jag annars också jobba med nya blogginlägg (bland annat recept för er som väntar på det) och lite andra skrivarbeten som ligger och väntar. Så det passar ju bra att börja dagen med att säga hej här på bloggen också.

 

Förutom att sitta framför datan och skriva idag, så skall jag rensa ur mitt klädskåp. Känner att det har blivit aningen för mycket saker i det. För ja, man kan faktiskt ha för mycket kläder och skor, även som kvinna. Min tanke är, att om man inte har använt något plagg på ett år, så skall det inte ligga kvar i skåpet. Inget sådant där, jag kanske behöver det här någon gång -tänkande. Nej! Har du inte andvänt plagget på ett år, så behöver det inte ligga i skåpet. Sen finns det såklart vissa undantag. Jag slänger inte t.ex. min brudklänning, även om den inte åker på mig speciellt ofta. Men jag vill gärna spara den som ett minne.

 

Det har snöat hela natten och fortfarande faller stora snöflingor ner och lägger sig på marken, så det blir nog snöarbete också i något skede av dagen. Och såklart blir det vanliga vardagssysslor utöver allt annat. Så kort och gott kan man säga att det är ett fullspäckat schema även idag. Men det gillar jag. För då känns det extra skönt de dagarna man kan ta det lugnt.

 

Nu - blir det lek och mys med Väinö enda till lunch och dagssömn. Har jag sagt redan, hur mycket jag njuter av att vara hemmamamma och ha friheten att bygga upp dagarna enligt det som passar oss bäst? Om inte, så kan jag berätta att det gör jag. Njuter och älskar livet, precis som det är just nu. Hoppas ni får en fin dag!

 

pexels photo 357552

Kategorier:

Vardag

0

Kommentarer

Ingen har kommenterat denna sida ännu.

Skriv kommentar

Observera att kommentarsfunktionen inte stöder användningen av emojis.