header19

Hjälp mig

Skrivet av Jennifer Carp 09.04.2019 | 3 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Om swastiastu.

Jag har ett problem, något ni kunde lösa åt mig! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om för tillfället. Takatalvi kom och hit me hard -motivationsbristen är ett faktum i Casa Carp.

Statistik i all ära, är ändå ett rätt tråkigt sätt att ta reda på vilka inlägg ni gillar eller inte. Istället kan ni jättegärna tala om för mig vad ni helst läser, eller inte läser i bloggen. Det kan vara om vad-som-helst. Ni vet ju bäst vad ni tycker är roligast, så berätta vad ni gillar i min blogg!

vinter

Ja, nu går man klädd i vinterkläder igen.. Jävla takatalvi...

Kommentarer

 • MC 10/04/2019 11:55am (12 månader sen)

  Hej! Och tack för en inspirerande blogg. Jag skulle behöva tips på hur man packar rätt (och snabbt) för t.ex en weekend eller en semesterresa. Jag får alltid väldig beslutsångest då jag ska packa och det tar evigheter. Sedan slutar det alltid med att jag har allt för för mycket med mej av fel saker, typ fem par byxor på solsemestern. Hur gör du?

 • Matilda 10/04/2019 9:11pm (12 månader sen)

  Jag har nyligen börjat läsa din blogg regelbundet, så jag läser nyfiket allt du bloggar om. Men om jag skulle välja något skulle jag gärna läsa mera om minimalism och veganism överlag och din väg till ett minimalistiskt och veganskt liv.

 • Rebecca 25/04/2019 2:47pm (11 månader sen)

  Vill se mera glimtar från din lya!
  Din favorit ingrediens och på vilka alla sätt man kan använda den i matlagning!
  Sommarplaner!
  Berätta mer om hur du tänker kring dina klädval, mode och sånt stuff!

Skriv en kommentar