header19

Kärt återseende

Skrivet av Jennifer Carp 27.08.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

IMG 4039

Än en gång har det bevisats: tiden går fort när man har roligt. Sommaren som var, var fartfylld på alla sätt och vis. Det var nytta blandat med nöje, och jag klarade av min största utmaning - att verkligen våga njuta av nuet och inte oroa mig för mycket inför framtiden.

Till slut kom dagen, den tjugoförsta augusti, då det var dags att kliva på planet som skulle ta mig till mitt nya hem Bali. Veckorna innan var inte särskilt roliga då telefonen plingade var och varannan dag med jordskalvsnotiser, men på något sätt lyckades jag ändå hålla mig lugn och inte ta ut något i förskott. Allt skulle ändå fall på plats, sekunden jag landat.

Tiden går fort när man har roligt.

Snart har jag varit här en vecka, och jag har redan hunnit med massor; flytta in i världens lyxigaste villa, träffa nya vänner, vara på brainstorming-möte med Asia Exchange, shoppat silversmycken, besöka gamla favoritställen, träffa gamla vänner och förstås: sola och bada.

Nästa vecka börjar skolan igen och jag är väldigt förväntansfull! Ska bli skönt att ha en någorlunda normal vardag igen med rutiner, skola & jobb här. Fullt upp, precis så som jag vill ha det

- dessutom känns det som att jag blivit rätt duktig på att hitta den perfekta balansen mellan relationer-jobb-fritid-skola.

P.S. ni kan se mer bilder härifrån och följa med min resa via instagram: @hipsterjefe

Kommentarer

  • Jennifer Sandström 27/08/2018 1:17pm (16 månader sen)

    Alltså, ditt instagram-namn, är Jefe ett smeknamn? Jag kallas det av några vänner, men aldrig sett det innan så blev så förvånad! :D

    • Jennifer Carp 29/08/2018 10:39am (16 månader sen)

      Har kallats Jefe på "skämt" typ de senaste 6-7 åren kanske :D Tror inte det är nåt vanligt smeknamn utan råkade bara kallas så efter det spanska ordet :)

Skriv en kommentar