header19

Philippines

Skrivet av Jennifer Carp 04.12.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Alla som varit på Bali vet nog hur trafiken kan vara här - men under hela onsdagen kändes den hundra gånger mer kaotisk än vanligt. Min vän hämtade upp oss tidigare då hela Sunset Road stått stilla och vi hade ett flyg att passa. Sen tog vi kvällsflyget från Bali och anlände efter många om och men i Manila.

 

AfterlightImage

 

Det var på håret, men efter några spurter, terminalbyten och hjälp av någon som såg ut att vara en lokal knarkkung, kunde vi äntligen pusta ut när vi satt på nästa plan som skulle ta oss till Cebu.

 

AfterlightImage 4

AfterlightImage 5

 

När vi tagit oss till Cebu väntade ytterligare en två timmar lång båtresa till ön Bohol.

 

Och två timmar senare stod vi där i hamnen i Bohol, utan någonstans att ta vägen. Men det är så det är roligast att resa.

 

AfterlightImage 2

 

På söndagen avslutade vi vårt äventyr med en heldag i vackra Manila, innan vi flög hem igen till Indonesien.

 

I Filippinerna har jag upplevt de vackraste landskapen hittills i mitt liv. Ön Bohol är helt obeskrivligt vacker på sitt egna, unika sätt. Jag kommer att åka tillbaka och utforska mer av Filippinerna så fort jag får chansen. Men oj vad skönt det var att få landa på Indonesisk mark, att komma hem till egen villa och gå och lägga sig i egen säng i Canggu.

 

AfterlightImage 3

Kommentarer

  • Nina 04/12/2018 5:33pm (14 månader sen)

    Vart tog ni vägen då när ni inte visste var ni skulle bo? Hur gör man för att hitta boende på samma dag? Själv skulle jag aldrig resa så eftersom jag tycker det skulle kännas som slöseri med värdefull tid att leta efter boende. Den tiden kunde ju användas till att utforska stället! :)

    • Jennifer Carp 18/12/2018 4:28am (13 månader sen)

      Vi öppnade bara bookings app då vi stod vid hamnen tidigt på morgonen, och kollade upp närmaste hostel, gick dit och frågade om de hade lediga rum och vad det kostade! :) Vi är inte så kräsna och betalade ungefär 5€ per person per natt för ett rum med dubbelsäng och eget badrum. Boendet löste vi alltså på samma tid som det skulle ha tagit att åka till ett färdigbokat ställe :)

Skriv en kommentar