header19

Reseplaner

Skrivet av Jennifer Carp 08.11.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

AfterlightImage

instagram / @hipsterjefe

Kan ni förstå att det närmar sig nyår? För mig är det helt obegripligt! Kontrollfreak som jag är, så har jag redan ångest inför vårens planer. Vart ska jag resa? Ska jag studera på våren? Jobba? Var ska jag bo?


En grej kan jag iallafall glatt meddela, och det är att jag snart kommer se tre, för mig helt nya länder:


Filippinerna åker jag iväg till redan i slutet av månaden och där kommer jag spendera ett förlängt veckoslut. Först var det tänkt att jag skulle åka ensam, men nu får jag med mig Linda på en liten weekend trip!


Efter att terminen är över på Bali, åker jag iväg ensam till Malaysia över jul och nyår. Har tänkt spendera lite kvalitetstid för mig själv på ön Langkawi och ser verkligen fram emot att solo-resa igen. Jag är så himla tacksam över att ha möjligheten att resa här i Asien - något som känts avlägset när jag var yngre, är plötsligt verklighet och vardagsmiljö.


Det resmål jag är mest exalterad över är ett ställe jag hoppats på att få se i flera, flera år - Sri Lanka. I januari åker jag iväg dit på obestämd (men begränsad) tid! Jag får sällskap som flyger dit från Helsingfors och planen är att vi ska resa runt, surfa och njuta av allt landet har att erbjuda.

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar